FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 3-1

El a învins Craiova! Constantin Budescu surprinde: „Nu m-am antrenat deloc în ultimele 8 zile”

El a învins Craiova! Constantin Budescu surprinde: „Nu m-am antrenat deloc în ultimele 8 zile” +25   FOTO
El a învins Craiova! Constantin Budescu surprinde: „Nu m-am antrenat deloc în ultimele 8 zile”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 23:27 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 23:35

Constantin Budescu (33 de ani), sclipitor în FC Voluntari - Universitatea Craiova 3-1, a dezvăluit la finalul meciului că, din cauza unei accidentări, nu s-a antrenat deloc în ultimele 8 zile. Chiar și așa, Budi a fost MVP-ul partidei.

„Am fost faultat de câteva ori, mi-a explicat arbitrul ceva, dar n-am înțeles nimic. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, e o seară frumoasă pentru noi. Important e că totul s-a terminat cu bine. Ne-am propus să jucăm de plăcere și să producem cât mai mult fotbal. Cred că astăzi s-a văzut o îmbunătățire la noi.

Am făcut o mică ruptură la meciul cu FCSB, dar am ales să joc în această seară, chiar dacă nu m-am antrenat 8 zile. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am jucat 85 de minute și că nu s-a agravat”, a spus Constantin Budescu, la microfonul Telekom Sport.

8a fost nota primită de Budescu din partea Gazetei Sporturilor, pentru evoluția din partida de la Voluntari

Mihai Stoica, fascinat de prestația lui Budescu: „Marcă înregistrată! N-ai voie să pasezi așa” :D
FC VOLUNTARI - UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-1
Mihai Stoica, fascinat de prestația lui Budescu: „Marcă înregistrată! N-ai voie să pasezi așa” :D

Liviu Ciobotariu: „Budescu e magician, te încântă când te uiți la el”

Budescu e magician, te încântă când te uiți la el. Nu s-a antrenat 7-8 zile, dar a avut atitudine, dorință, și-a dorit să joace. Nu mă așteptam să reziste 85 de minute. E un jucător care face diferența, clar.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Dacă îi dai spațiu lui Budescu, normal că dă exterioare și ți-o dă printre picioare. Trebuie să stai aproape de el, să fii agasant. Doar așa îl blochezi. 

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul FC Voluntari - Universitatea Craiova

+21 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Laurențiu Reghecampf, furios la flash interviu: „Nu e vorba doar de greșeli personale! N-avem cum să ne prezentăm așa!”

VIDEO+FOTO FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Budescu a fost one-man show! Ciobotariu a oprit seria de victorii a lui Reghe

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
freddy
freddy  •  19 Martie 2022, 06:58

Budescu face performanta la Astra, la Voluntari...Echipe unde nu e presiune. Mai un tenis cu piciorul, mai un gratar. Talent dat de Dumnezeu si irosit de om prin comoditate si lene.

balotelli
balotelli  •  19 Martie 2022, 06:31

"Dacă îi dai spațiu lui Budescu, normal că dă exterioare și ți-o dă printre picioare. Trebuie să stai aproape de el, să fii agasant." Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova. Nea' Sorine, e greu să stai aproape de unul care ți-o tot dă între picioare. Într-un final, măcinat de frustrare, riști să-ți pierzi controlul și ajungi să nu-ți mai controlezi respectivele picioare, cum făcuși matale cu banca de la Basel într-un meci din UCL.

rav410wrc
rav410wrc  •  19 Martie 2022, 02:04

Ei da, asta-i motiv de lauda, tipic romanesc ... "Sarmalutza", care nu s-a antrenat de o saptamana (NU i-a placut sa se antreneze niciodata!) a fost omul meciului intr-un meci din mamaLiga 1 :(( Iar apoi, ne miram, cu stupoare, cum Nationala Romaniei, cu sau fara Budi pe teren, NU mai bate pe nimeni si NU se mai califica pe niciunde ... Ori, mai bine zis, NU mai sperie pe nimeni, deoarece baietzii "duhnesc" a neprofesionalism !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează