FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 3-1

VIDEO+FOTO FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Budescu a fost one-man show! Ciobotariu a oprit seria de victorii a lui Reghe

FC Voluntari - CSU Craiova, în etapa #2 din play-off // foto: Raed Krishan +25   FOTO
FC Voluntari - CSU Craiova, în etapa #2 din play-off // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2022 22:31 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 00:03

FC Voluntari și-a adjudecat confruntarea de pe teren propriu cu CSU Craiova, scor 3-1, în etapa #2 din play-off.

Programul complet din play-off AICI!

Craiova s-a deplasat la Voluntari cu doza de adrenalină și entuziasm luată după ce bifase șapte victorii consecutive în Liga 1. Cu un assist și numeroase faze-spectacol, Constantin Budescu a fost omul meciului.

Oltenii lui Reghecampf, cu intenția să o deposedeze pe FCSB de pe locul secund și cu gândul la a opta victorie consecutivă, au fost primii care au amenințat poarta, dar Markovic (5) nu a fost la întâlnirea cu mingea, după pasa primită de la Cîmpanu. 

Elanul vizitatorilor a fost spulberat rapid, deoarece Screciu și-a îngropat echipa la capătul primelor șapte minute de joc. Conte a pierdut balonul în partea stângă, iar Al. Vlad a profitat de gafa fundașului oltean, pentru a-și duce echipa în apropierea porții lui Pigliacelli. Ricardinho, găsit perfect de Budescu, a trimis centrare direct în gheata lui Screciu, care a marcat în proprie poartă. 

Craiova nu a acuzat primirea golului, iar următoarele secvențe de joc au fost sub semnul echilibrului. Tot gazdele puteau să dubleze ecartul pe tabelă, după incursiunea lui Budescu (21) în banda stângă. Pigliacelli a avut însă un reflex salvator și a respins cu piciorul, opunându-se celui de-al doilea gol. 

GALERIE FOTO FC Voluntari - CSU Craiova 3-1

+21 FOTO

Elevii lui Reghecampf au desenat aceeași fază ca în debutul partidei, centrare Cîmpanu la atacantul Markovic, dar acesta, cu capul, nu a găsit poarta lui Popa. În tribune, fondul sonor a fost dominat copios de suporterii veniți din Bănie, în timp ce în teren Craiova reușea cu greu să își creeze ocazii. 

Reghecampf nu a mai avut răbdare până la pauză și a efectuat prima schimbare în minutul 38, „artizanul” primului gol, Conte, cedându-i locul lui Vlădoiu. 

Bancu (40) a vrut să îl surprindă pe Popa, dar șutul nu a fost suficient de puternic cât să îl pună în dificultate pe goalkeeper-ul gazdelor. Ultimele secvențe ale primei părți au reprezentat asediul Craiovei la poarta Voluntariului, dar insistențele nu s-au materializat în gol, elevii lui Ciobotariu intrând cu un pas în față la cabine. 

Furtună în vestiarul Craiovei: toate schimbările epuizate după 57 de minute

După o pauză furtunoasă în vestiarul Craiovei, Reghecampf a efectuat nu mai puțin trei schimbări, Nistor, Bic și Baiaram luând locul Crețu, Cîmpanu, Mateiu. 

În ciuda mutărilor perfectate la pauză, oltenii au continuat să tremure. Budescu (51) l-a lăsat singur cu Pigliacelli pe Marcelo, iar portarul italian a intervenit în ultima secundă. 

Gustavo (61) „l-a întins” pe Popa, dar șutul său de la distanță nu s-a transformat în gol. În cele din urmă, brazilianul nu l-a mai iertat pe portarul Voluntariului și mingea care a trecut pe ruta Baiaram – Ivan – Gustavo a ajuns în ațe, Craiova restabilind egalitatea în minutul 64. 

Voluntari a făcut-o șah-mat pe Craiova

Echilibrul pe tabelă a rezistat doar trei minute, căci Voluntari a revenit la timona jocului, preluând din nou conducerea. Ricardinho (67), servit perfect de Budescu, l-a învins pe Pigliacelli, deși în primă fază boxase mingea. 

Agonia Craiovei a fost prelungită în minutul 73, atunci când Screciu, cel care greșise în debutul partidei marcând în proprie poartă, a fost prins din nou pe picior greșit, deschizând drumul gazdelor spre cea de-a treia reușită. Nemec, din pasa lui Lopes, a punctat și el în poarta lui Pigliacelli, risipind toate speranțele oltenilor. 

Koljic (77), cu o lovitură de cap, a încercat să o readucă pe Craiova în joc, dar până la final vizitatorii nu au mai pus probleme, iar Voluntari oprește seria fabuloasă a oltenilor de șapte victorii la rând.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari acumulează 27 de puncte și se apropie de podium, în timp ce Craiova ratează șansa de a amenința real locul secund, rămânând pe poziția a treia, la borna 30.

Clasament play-off

FC Voluntari - CSU Craiova 3-1

700de spectatori au fost prezenți la partida de la Voluntari

FC Voluntari - CSU Craiova, echipele de start

FC VOLUNTARI: 71. M. Popa - 13. D. Ciobotariu, 3. Meleke, 5. Armaș, 23. Al. Vlad - 24. Ricardinho, 66. Droppa - 22. Rață, 50. Budescu, 14. Marcelo - 77. Nemec 
REZERVE: 12. Rîmniceanu, 6. Briceag, 98. Cr. Costin, 2. C. Achim, 21. Al. Ilie, 18. Helder, 10. Merloi, 80. L. Fulop, 27. Tehe
ABSENȚI: Tamaș (accidentat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

CSU CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 29. Conte, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu - 7. Cîmpanu, 14. Alex Crețu, 8. Mateiu, 22. Gustavo - 20. Markovic, 9. Ivan
REZERVE: 1. Lazar, 33. M. Căpățână, 18. Vlădoiu, 27. Bic, 10. Vână, 16. D. Nistor, 17. Baiaram, 19. Koljic, 24. Roguljic
ABSENȚI: Houri (accidentat), V. Găman, M. Constantin (în recuperare)
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

Clasament play-off

3 schimbări majore în Liga 1 propuse de Universitatea Craiova » Ce au discutat oltenii cu Răzvan Burleanu
CSU CRAIOVA
3 schimbări majore în Liga 1 propuse de Universitatea Craiova » Ce au discutat oltenii cu Răzvan Burleanu

FC Voluntari - CSU Craiova, în etapa #2 din play-off

FC Voluntari și Universitatea Craiova deschid vineri, de la ora 20:30, cea de-a doua etapă din play-off. Înaintea duelului din Ilfov, cele două echipe sunt vecine de clasament, dar despărțite de șase puncte.

Craiova este pe locul 3, cu 30 de puncte, în timp ce Voluntari este o poziție mai jos, cu 24 de puncte.

În prima etapă din play-off, cele două echipe au bifat rezultate diametral opuse. Gazdele de la Voluntari au pierdut în deplasarea de la Cluj, cu CFR, scor 1-3, în timp ce elevii lui Reghecampf și-au câștigat partida de pe teren propriu cu FC Argeș, scor 3-0.

În întâlnirile directe, în sezonul regulat, Craiova s-a impus la scor de neprezentare în partida tur, în Bănie, în timp ce în retur cele două formații și-au împărțit punctele în urma remizei, scor 1-1.

Bilete de trei ori mai ieftine la FC Voluntari - CSU Craiova

Organizatorii întâlnirii au diminuat considerabil prețul tichetelor de acces la partida de vineri seara. 

FC Voluntari a renunțat la strategia prin care mărea prețurile biletelor la meciurile contra echipelor cu galerii numeroase, pentru a limita prezența pe stadion.

Dacă la meciul dintre cele două echipe, de la mijlocul lunii decembrie, jucat pe stadionul „Anghel Iordănescu”, prețul unui bilet a fost de 100 de lei, acum fanii care vor veni să își susțină favoriții vor achita o sumă de trei ori mai mică: accesul general este de doar 30 de lei.

VIDEO Conferință de presă FC Voluntari

🎩Mister și ©️ăpitanul nostru, Igor Armaș au vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre partida de mâine cu Universitatea Craiova

Publicată de FC Voluntari pe Joi, 17 martie 2022

VIDEO Reghecampf şi Creţu au prefaţat meciul cu Voluntari, din play-off

Va fi un meci dificil pentru noi, ținând cont de faptul că vom juca la Voluntari, pe un teren care e mult mai mic decât cel cu care suntem noi obișnuiți acasă. Nu știm dacă va ploua, cum va fi gazonul. La ultimul meci jucat acolo am avut probleme foarte mari din cauza ploii. A fost o mocirlă. Sperăm să avem condiții cât mai bune. 
Ei vin după un meci pierdut la CFR, unde în prima repriză au avut ocazii foarte mari de a marca. Sunt sigur că își doresc să facă și ei primele puncte în play-off, de aceea va fi un meci deschis, unde ambele echipe vor cele trei puncte puse în joc
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Citește și alte știri:

Elvir Koljic, la un pas de a-și încheia cariera: „Nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren”
CSU CRAIOVA
Elvir Koljic, la un pas de a-și încheia cariera: „Nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren”
Refugiați în România, căpitanii de la Dinamo Kiev și Șahtior sunt chemați să joace în Liga 1: „Stau cu mine în bloc. O să-i întreb dacă vin”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Refugiați în România, căpitanii de la Dinamo Kiev și Șahtior sunt chemați să joace în Liga 1: „Stau cu mine în bloc. O să-i întreb dacă vin”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (237)
prazberg
prazberg  •  19 Martie 2022, 19:40
Postat de Dan Stanescu pe 19 Martie 2022, 09:28

P1 si p2 tot aici,tot fara servici!?

Tot aici, ne vorbesc despre "adevarata fc universitate craiova" =)) prostalaii refuza sa inteleaga ca e a 3-a "adevarata" universitate a brutarului. Prosti mai ingramaditi ca astia nu ai sa vezi.

kuba
kuba  •  19 Martie 2022, 11:08
Postat de george_br pe 19 Martie 2022, 11:06

Dar tu? Tot asa "gramada" cum te stiu? Acelasi prost cu alta "masca"...

sdaniel1972-dragos samfira :)))

george_br
george_br  •  19 Martie 2022, 11:06
Postat de Dan Stanescu pe 19 Martie 2022, 09:28

P1 si p2 tot aici,tot fara servici!?

Dar tu? Tot asa "gramada" cum te stiu? Acelasi prost cu alta "masca"...

Vezi toate comentariile (237)
Comentează
Close