FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Refugiați în România, căpitanii de la Dinamo Kiev și Șahtior sunt chemați să joace în Liga 1: „Stau cu mine în bloc. O să-i întreb dacă vin”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 21:47 / Actualizat joi, 17 martie 2022 22:17

Refugiați în România după invazia Rusiei din Ucraina, Sergey Sidorchuk şi Andriy Piatov, căpitanii de la Dinamo Kiev, respectiv Șahtior Donețk au fost chemați să evolueze pentru FC Voluntari până la finalul sezonului. Vecin cu cei doi, fundașul central ilfovenilor, Igor Armaș, a venit cu propunerea.

Căpitanul lui FC Voluntari, Igor Armaș, a declarat la conferința de presă dinaintea partidei de mâine cu Universitatea Craiova că le va propune căpitanilor celor mai bine cotate echipe din Ucraina să vină „să dea o mână de ajutor” la Voluntari.

Sergey Sidorchuk şi Andriy Piatov, chemați de Igor Armaș la FC Voluntari

Căpitanii de la Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk stau cu mine în bloc, chiar azi i-am văzut, chiar o să-i întreb dacă vin la Voluntari să ne dea o mână de ajutor”, a spus Igor Armaş, la conferinţa de presă.

Internaționalul din Republica Moldova este îngrijorat de situația din Ucraina, familia sa fiind foarte aproape de zona de război.

„Eu, sincer, după fiecare antrenament şi meci, primul lucru pe care îl fac e să deschid telefonul şi să văd dacă s-a ajuns la ceva şi e pace. Suntem foarte aproape, mai ales părinţii mei sunt în Republica Moldova. Toată lumea e îngrijorată, sper din tot sufletul să se termine cât mai repede şi să nu moară oameni nevinovaţi.

Fiecare parte îşi apără poziţiile şi interesele lor, trebuie văzută partea neutră. Am văzut că toţi suntem împotriva războiului, vorbeşte şi Hagi, vorbesc şi preşedinţii, dar nimeni nu ne ascultă şi ei işi îndeplinesc obiectivele. Pe reţelele de socializare toţi au scris «NO WAR», dar care e atitudinea care ar trebui luată? Mulţi au zis că sunt împotriva războiului, dar nimic nu s-a schimbat”, a declarat Armaș.

VIDEO. Temerile lui Laurențiu Reghecampf înaintea duelului cu FC Voluntari

Citește și alte știri din Liga 1:

Scenariu-șoc la Dinamo! Cortacero ar putea prelua din nou controlul asupra clubului

Mihai Stoica, prima reacție după greșelile din FCSB - Farul: „Cer o dovadă, apoi facem cerere să fim excluși din fotbal!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1697390180351170
Achenbach Frederikk  •  18 Martie 2022, 10:35
Postat de Adi Munteanu pe 18 Martie 2022, 07:58

Parca între 18 și 60 de ani nu au voie sa părăsească Ucraina. Sau la război merg doar prostii, ăștia cu bani mulți au fugit deja de acolo.

Asa este. Prostovanii raman sa sufere si sa moara, aia smecherasi sunt de mult plecati. Cei ce au plecat in prima zi sau inainte au avut noroc. Insa toti fotbalistii au plecat la cateva zile dupa ce s-a dat mobilizarea generala. Oare cum??Dar de postat pe net sunt toti foarte activi si tupeisti. Inclusiv cei din strainatate. La activitate mai putin. Asta e viata. Peste tot e la fel. La placinte inainte la razboi inapoi.

hristo55
hristo55  •  18 Martie 2022, 08:22
Postat de Adi Munteanu pe 18 Martie 2022, 07:58

Parca între 18 și 60 de ani nu au voie sa părăsească Ucraina. Sau la război merg doar prostii, ăștia cu bani mulți au fugit deja de acolo.

daca au 3 copii pot pleca.

662835230489631
Adi Munteanu  •  18 Martie 2022, 07:58

Parca între 18 și 60 de ani nu au voie sa părăsească Ucraina. Sau la război merg doar prostii, ăștia cu bani mulți au fugit deja de acolo.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close