FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, prima reacție după greșelile din FCSB - Farul: „Cer o dovadă, apoi facem cerere să fim excluși din fotbal!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat în premieră greșelile de arbitraj comise de arbitrul Lucian Rusandu în victoria cu Farul, scor 2-0.
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat în premieră greșelile de arbitraj comise de arbitrul Lucian Rusandu în victoria cu Farul, scor 2-0.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 21:37 / Actualizat joi, 17 martie 2022 21:39

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat în premieră greșelile de arbitraj comise de arbitrul Lucian Rusandu în victoria cu Farul, scor 2-0. 

Mihai Stoica a recunoscut că Farul ar fi putut primi o lovitură de la 11 metri, dar crede că Rusandu a procedat corect când l-a eliminat pe Damien Dussaut.

Gazeta a aflat primele nume de pe lista de convocări a lui Iordănescu: două surprize!
Selecție
Gazeta a aflat primele nume de pe lista de convocări a lui Iordănescu: două surprize!

Mihai Stoica, despre arbitrajul din FCSB - Farul 2-0

„Rusandu a făcut o greșeală. Greșeală pe care a făcut-o și Orsato astăzi, în prima repriză din Galatasaray - Barcelona. Același lucru, un fault în careu. Nu a dat penalty. Faza e identică. 

E adevărat, este contact între Târnovanu și Moldoveanu. Nu spun că nu e penalty, dar e o fază foarte, foarte grea. Mingea se duce în peluză. Indiscutabil există contact, nu părăsise suprafața de joc, dar nu este la distanță de joc. Nu îl absolvă pe Rusandu, dar e o fază grea.

La eliminare, poate nu a fost inspirat, dar ambele faulturi au fost de cartonaș galben. La primul e ținere prelungită, e clar cartonaș galben. Nu are nicio intenție să joace mingea. Doar că nu are niciun sens să dai în momentul acela al jocului. A vrut să fie mai catolic decât papa, acum a rămas în istorie”, a comentat Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Ce a spus Ion Crăciunescu despre cele două faze din Farul - FCSB:

  • Verdictul lui Crăciunescu pentru penalty-ul nedat: „La faza în care cei de la Farul au reclamat penalty, pe bună dreptate, Rusandu nu are nicio reacție. Nu se poate la acest nivel să nu vezi. E contact clar”
  • Verdictul lui Crăciunescu pentru eliminarea lui Dussaut: „La faza cu cele două cartonașe galbene pentru Dussaut, pot spune că nu aș fi apelat la o asemenea decizie drastică”.

Mihai Stoica: „Cer o dovadă palpabilă”

Gică Popescu (54 de ani), președintele Farului, a ridicat semne de întrebare cu privire la intențiile avute de arbitrul Lucian Rusandu (41 de ani) în eșecul cu FCSB, scor 0-2. Mihai Stoica a comentat declarațiile. 

Eu cer o dovadă palpabilă că FCSB a încercat să influențeze vreun arbitru în ultimii ani. Să vină cu ea, apoi facem cerere să fim excluși din fotbal! Am dus multe polemici la viața mea, nu am inițiat multe, dar am răspuns mereu. Lui Hagi și lui Popescu nu le pot răspunde niciodată. Cu Popescu nu am cum să mă cert, orice ar spune. La chestia asta e în eroare. Mă opresc aici!
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Gheorghe Hagi: „Nu am văzut niciodată atâtea greșeli împotriva unei echipe. E o rușine!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Dan Petrescu, reacție total neașteptată după gafele lui Rusandu: „Știți că de obicei sunt mai vulcanic” + prefațează meciul cu Farul: „Nu se putea unul mai greu”

Laurențiu Reghecampf, presiune din partea conducerii: „Trebuie să avem alt parcurs” » Obiectivele impuse pentru finalul acestui sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
paolo17
paolo17  •  18 Martie 2022, 14:32
Postat de legio.sud pe 18 Martie 2022, 07:02

Ar trebui sa repete un an și jumătate de facultate pt ca nu are bun simtul complet mimisor !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  18 Martie 2022, 13:57
Postat de adriann_ pe 17 Martie 2022, 22:27

MIMI CARTONATU' PARCA E LEANA CEAUSESCU LA PROCES: "DOVADA, UNDE E DOVADA?" :))

sau prietenul tau pinocchio ca si ala scria la fel ca n-ai dovedit nimic daca n-a avut loc intalnirea.

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  18 Martie 2022, 13:50
Postat de 1948forever pe 18 Martie 2022, 12:04

Sa vina cu dovezi, altfel sa raspunda penal. Noi nu suntem fc coafor lotus sa umblam la frf sa nu retrogradam 2 ani la rand

v01 sunteti niste nomazi fara un nume clar si fara o identitate care umblati cu *** de colo-colo ca sa aveti teren de joc in calitate de gazde si ca si tine care te dai drept altfel de suporter fiindca n-ai o sigla de asfisat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează