FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scenariu-șoc la Dinamo! Cortacero ar putea prelua din nou controlul asupra clubului

Pablo Cortacero și Dorin Șerdean ar putea reveni la conducerea lui Dinamo, în cazul unei plecări a lui Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”.
Pablo Cortacero și Dorin Șerdean ar putea reveni la conducerea lui Dinamo, în cazul unei plecări a lui Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 20:34 / Actualizat joi, 17 martie 2022 20:53

Pablo Cortacero ar putea reveni la conducerea lui Dinamo, în cazul unei plecări a lui Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”.

Contestat de fani și nemulțumit de rezultatele echipei, Iuliu Mureșan a dat de înțeles că nu va mai continua la Dinamo după finalul sezonului. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, avertizează însă că o astfel de mutare le-ar permite lui Pablo Cortacero și lui Dorin Șerdean să-l numească pe înlocuitorul său.

Gazeta a aflat primele nume de pe lista de convocări a lui Iordănescu: două surprize!
Selecție
Gazeta a aflat primele nume de pe lista de convocări a lui Iordănescu: două surprize!

Cortacero ar putea prelua din nou controlul la Dinamo

„Eu am discutat cu domnul Mureşan şi am convenit că echipa are mare nevoie de aportul lui în această perioadă în care avem de depus şi dosarul de licenţiere şi alte probleme de rezolvat din punct de vedere sportiv. 

Nu vă ascund că am discutat şi despre acest lucru. Într-adevăr, dacă domnul Mureşan va pleca, noul administrator special va fi numit de acţionari, iar acţionarul majoritar este firma Lotus”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortacero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată marți la Registrul Comerțului de către acesta.

Șerdean a fost recent în Spania, acolo unde a negociat timp de o lună și jumătate cu Pablo Cortacero, convingându-l să accepte propunerea. Dacă ibericul nu vira 5 milioane de euro până la finalul lunii februarie, acțiunile lui Dinamo i-ar fi revenit lui Șerdean. Cortacero nu a plătit, astfel că Dorin Șerdean e noul acționar majoritar de la Dinamo. 

Șerdean a venit la Dinamo în vara lui 2020, în același timp cu pseudopatronul Pablo Cortacero.

Și eu sunt vinovat pentru lipsa rezultatelor de la Dinamo. Am vrut să plec, chiar și recent, dar mă împiedică un lucru. Eu nu pot să-mi deleg semnătura. Am vrut să-mi dau demisia, dar dura ceva timp. Așa că sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ obținerea licenței.

În mod normal, nu mai rămân după finalul sezonului. Dar acum lucrez la licență. E o condiție obligatorie să luăm licența, trebuie să depunem toate actele până la finalul acestei luni. Suntem în regulă. Eu zic că sigur luăm licența, apoi e posibil să plec

Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Citește și alte știri din Liga 1:

Elvir Koljic, la un pas de a-și încheia cariera: „Nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren”

LPF, răspuns categoric pentru Dan Petrescu: „Obiectivul Ligii este altul. Nu este vorba doar de munca jucătorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  18 Martie 2022, 10:22

Si......de fapt care e situatia? Sportiv echipă arată rau. Deși au fost aduși de către domnul Mureșan o grămadă de jucători, care reprezintă un cost pentru club, începând cu august 2021 și până în prezent. Cum i-a trăit? Pe recomandările lui Filip? A lucrat cu 4 antrenori. Un președinte cu experienta lui a pus înaintea intereselor clubului, orgoliul lui. Singurul care nu a plecat datorită orgoliului lui Mureșan a fost Stoican, care deși a avut cele mai multe facilitati, echipă a jucat fenomenal de slab. Deci ce pierde Dinamo? Numeste Lotus ( Coentrao sau Sendrea) un nou administrator. Dar ce obligații are actionarul majoritar privind datoriile acumulate, și pentru care clubul a intrat în insolventa? Ultima decizie luată de actionarul majoritar a fost creșterea capitalului clubului cu 5 milioane de euro. S-a pus în practică? În plus cui foloseste injosirea echipei de fotbal Dinamo? Va câștigă cineva ceva? Fanii nu, dar valorile lor nu se schimba ca și cuvintele administratorului, actionarului majoritar, sau a presei. Doar ca le vor manifesta in alte domenii, cum ar fi civic, politic, etc. ...și poate și în alte forme.....

paolo19
paolo19  •  18 Martie 2022, 05:14
Postat de dragdim pe 17 Martie 2022, 23:23

Probabil Cortacero si-a jucat rolul și acum avem un “salvator”pe in cal alb, ca la Alba-Iulia, in persoana domnului Serdean . Acum sa vedem de unde scoate el 5M€. Că na! Obrazul subțire cu cheltuiala se tine.

Nu are nevoie sa scoată nimic. Dacă tararache, bucurica și anghel vor să-i răscumpere cele 72%, sa scoată 5mil...Asta este filmul, de fapt!

dragdim
dragdim  •  17 Martie 2022, 23:23

Probabil Cortacero si-a jucat rolul și acum avem un “salvator”pe in cal alb, ca la Alba-Iulia, in persoana domnului Serdean . Acum sa vedem de unde scoate el 5M€. Că na! Obrazul subțire cu cheltuiala se tine.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează