FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA

A fost furtună la pauză: Reghe a scos 3 jucători! Toate schimbările, epuizate în minutul 57

Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Red Krishan +25   FOTO
Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Red Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 21:39 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 23:03

FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 3-1. Furios peste măsură pe evoluția propriilor jucători, Laurențiu Reghecampf a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauza meciului de la Voluntari. Încă una fusese efectuată anterior, în minutul 39, pentru ca cea de-a cincea să vină în minutul 57. 

După șapte victorii consecutive în Liga 1, Craiova a început dezastruos partida de la Voluntari. Screciu și-a înscris în proprie poartă după doar șapte minute, prestația oltenilor exasperându-l pe tehnicianul alb-albaștrilor, un adevărat „vulcan” pe margine. Care a trecut la fapte încă din minutul 39, când l-a introdus pe Vlădoiu în locul lui Conte. 

Încă din startul reprizei secunde, Reghe a mai ordonat trei schimbări: Nistor, Bic și Baiaram au intrat în locul lui Mateiu, Câmpanu și Crețu, toți cu prestații catastrofale în primele 45 de minute.

Reghe a mers până la capăt și a epuizat toate schimbările în minutul 57, când l-a introdus pe bosniacul Koljic în locul inexistentului Markovic.

FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Budescu a fost one-man show! Ciobotariu a oprit seria de victorii a lui Reghe
FC Voluntari - CSU Craiova 3-1
FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Budescu a fost one-man show! Ciobotariu a oprit seria de victorii a lui Reghe

Cum a început Reghecampf partida: 13. Pigliacelli - 29. Conte, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu - 7. Cîmpanu, 14. Alex Crețu, 8. Mateiu, 22. Gustavo - 20. Markovic, 9. Ivan
Rezerve: 1. Lazar, 33. M. Căpățână, 18. Vlădoiu, 27. Bic, 10. Vână, 16. D. Nistor, 17. Baiaram, 19. Koljic, 24. Roguljic

+21 FOTO
  • foto: Raed Krishan

Citește și alte știri de actualitate:

Explicații din cadrul FRF pentru strategia inedită a lui Edi Iordănescu: „Și nea Puiu făcea la fel! Poate s-a consultat cu el”

Hagi, impresionat de elevul său: „Cel mai tânăr și complet mijlocaș din Liga 1”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
robotucigas
robotucigas  •  19 Martie 2022, 11:19

Cel mai prost joc al Craiovei cu Reghe a fost aseară. Și asta pentru ca Reghe nu prea știe ce mai este în ani 2022. El încă se crede în era steaua când făcea performanțe. Încearcă ceva nou Reghe, mulți aduc stilul nemțesc și în România. Iar acest stil fără jucatori buni nu merge. Dedică-te în antrenorat și lasă cu,,a de amanta pe ultimul loc. Du-te și antrenez-o pe ea.. Ce schimbări au fost mateiu cu big și conte cu vladoiu. Îți bați joc de noi? Cu aceste greșeli nici cupa dar nici locul 3 nu-l luăm. Sa fiți siguri de asta. Dacă te bate voluntari asa, care plătesc 3000 salariu. Este grav. Înseamnă căci conducerea la Craiova este în plus și trebuie schimbată din temelie nu mai este ok dragi mei! Deja Craiova nu mai are jucători buni. Înafară de Gustavo unul nu mai este dedicat. Gândiți-vă ce dați afară, și sper sa fie cel puțin 10 și adusă calitate nu mai țineți jucători cu gândul ca-și revin. Sunt praf și pulbere este păcat ca aveți copii talentați, dar nu aveți acei veterani care să-i ajute. Iar veterani în mijloc și nu în apărare ma refer. Ieșirea lui mateiu a stricat tot pe acel stadion mizerabil. Eu cred ca aceste echipe trebuiesc depunctate. Tu voluntari vrei echipă în liga 2-a atunci sa fie obligata sa schimbe gazonul. În primul rand atentează la sănătatea jucătorilor cu astfel de gazon

relu1250
relu1250  •  19 Martie 2022, 08:12

Vad ca, multi dau vina pe jocul echipei.Dar,echipa asta are si un antrenor(dupa mine prea umflat)care a facut o echpa de start total gresit. Nici schimbarile nu au fost mai inspirate,Il scoti pe Mateiu si il bagi pe Bic??Il scoti pe Conte (tarziu) si il bagi pe Vlodoiu(alt aerian) Il lasi pe Ivan(zero barat) tot meciul ???? Unde e antrenorul ??

kuba
kuba  •  19 Martie 2022, 07:37
Postat de legio.sud pe 18 Martie 2022, 22:33

Mai buni voluntarii astăzi , lui Rotaru ii trebuie minim 5 jucatori valoroși care sa și alerge dacă vrea ceva , dar nu el vrea doar sa scoată bani , problema este ca nu prea mai are material de vândut …

:)))))) usor usor va treziti la realitate!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează