FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi, impresionat de elevul său: „Cel mai tânăr și complet mijlocaș din Liga 1”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 17:57 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 18:25

Gică Hagi (57 de ani) a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Eduard Radaslavescu, juniorul celor de la Farul, declarându-se impresionat de forma arătată de puștiul care va împlini la vară 18 ani.

Mijlocașul Eduard Radaslavescu, jucător cu 15 apariții în Liga 1, este cel mai nou „pariu” al lui Hagi. Antrenorul constănțenilor a vorbit la superlativ de „perla” pe care o are în curte și s-a arătat mândru de fotbalistul pe care l-a propus în angrenajul echipei naționale de juniori.

Gică Popescu, „săgeți” către Petrescu înaintea meciului direct: „Se sperie de toată lumea şi dacă joacă cu divizia C”
FARUL
Gică Popescu, „săgeți” către Petrescu înaintea meciului direct: „Se sperie de toată lumea şi dacă joacă cu divizia C”

Eduard Radaslavescu, favoritul lui Hagi

Farul primește pe teren propriu vizita campioanei CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:30, iar Gică Hagi a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni.

„Regele” a declarat că obiectivul propus pentru acest an, acela de a promova patru tineri, a fost îndeplinit, în plus, trei dintre aceștia au devenit titulari incontestabili. 

Gică Hagi i-a remarcat pe Pitu, Grameni și Radaslavescu, la adresa ultimului având numai cuvinte de laudă, caracterizându-l drept „cel mai tânăr și cel mai complet mijlocaș din Liga 1”.

„Avem și jucători cu experiență, și tineri. Cred că în acest an ne-am respectat obiectivul pe care l-am avut - acela de promova patru tineri. Dar nu doar i-am promovat, trei dintre ei sunt titulari incontestabili. S-au impus Pitu, Grameni și Radaslavescu. 

Radaslavescu este cel mai tânăr și cel mai complet mijlocaș din Liga 1. A confirmat atât la echipa de club, cât și la echipa națională. Suntem mândri că avem un jucător important pe care l-am propus și cred eu că va avea o carieră lungă și frumoasă. Luptă cu Ciobanu ca să fie titular. Ciobanu, care la ultimul Campionat European de Tineret, a fost cel mai bun mijlocaș”, a declarat Hagi la conferința de presă.

VIDEO Conferință de presă Gică Hagi înainte de partida cu CFR Cluj

Citește și alte știri

„FCSB nu va avea un meci ușor cu noi!” » Următoarea adversară din play-off le-a pus gând rău roș-albaștrilor
PLAY-OFF
„FCSB nu va avea un meci ușor cu noi!” » Următoarea adversară din play-off le-a pus gând rău roș-albaștrilor
WOW! Imagini de azi: coadă imensă la casa de bilete a noului stadion Rapid! Va fi SOLD OUT din prima zi
RAPID
WOW! Imagini de azi: coadă imensă la casa de bilete a noului stadion Rapid! Va fi SOLD OUT din prima zi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Martie 2022, 11:07

hagi...un fost jucator mediocru ...

dobrin
dobrin  •  18 Martie 2022, 21:35

„Cel mai tânăr și complet mijlocaș din Liga 1”, adică mai pe românește „Noua țeapă” :))))

polistul68
polistul68  •  18 Martie 2022, 21:20

Numai jucatori buni, numai jucatori completi, numai talente..dar unul , care sa joace titular la o echipa cat de cat serioasa..pe cand ? sau un jucator care sa faca 3-4 meciuri bune in nationala...sau macar in Conference L...ca, de urmariri, suntem satui...Barca, Bayern, Sevilla...tot urmaresc fotbalistii lui Hagi, dar...nimic deocamdata. Ideea lui e f buna, e singura sansa a fotbalului romanesc....dar sa vedem sic eva rezultate, si ceva calitate, nu doar laude nefondate...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează