FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL A semnat » Constantin Nica, prima achiziție a lui Dinamo după ridicarea interdicției la transferuri

Constantin Nica / Sursă foto: Instagram
Constantin Nica / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 10:30 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 10:56

Constantin Nica (28 de ani) a semnat cu Dinamo, fundașul dreapta devenind prima achiziție a roș-albilor după ridicarea interdiciției la transferuri. 

Scăpați de marea problemă din acest start de sezon, oficialii lui Dinamo se năpustesc să facă transferuri pentru a mai stopa din căderea în care se află în Liga 1. Roș-albii au bătut deja palma cu fundașul Constantin Nica (28 de ani), un fotbalist cu ștate vechi la Dinamo, dar care are doar două meciuri jucate în ultimii trei ani! Acesta a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. 

În urma ridicării interdicției de transferuri, Constantin Nica este primul jucător transferat la Dinamo. Crescut de Dinamo, fundașul dreapta a mai activat pentru noi în două rânduri, în perioada 2010-2013, respectiv în sezonul 2017-2018. Bine ai revenit acasă!”, se arată în comunicatul emis în această dimineață de „câini”.

Nica se antrenează cu Dinamo din iunie

Apărător de bandă dreaptă, Nica a jucat în al doilea său mandat în Ștefan cel Mare și în partea stângă. Jucătorul pentru care Dinamo a încasat 1,6 milioane de euro în 2013 de la Atalanta Bergamo s-a antrenat cu Dinamo încă din luna iunie, însă nu a putut fi folosit din cauza embargo-ului pe care roș-albii l-au avut la transferuri.

Crescut de Dinamo și promovat la prima echipă în 2012, Nica nu a rezistat în scurta sa experiență din Serie A, fiind împrumutat la mai multe echipe, până ce contractul i-a expirat. Ultima dată a jucat în Serbia, la Vojvodina, de care s-a despărțit în iulie 2020. De atunci este liber de contract. 

29 de partidea strâns Costi la prima echipă a ”câinilor”, jucătorul fiind crescut la academia din Ștefan cel Mare

2 selecțiiare fundașul pentru echipa națională a României

Vestea sezonului pentru Dinamo: au scăpat de interdicție 

Interdicția la transferuri pe care Dinamo o avea după memoriile depuse de Isma Lopez și Aleix Garcia a fost ridicată de FIFA. Informația a fost confirmată pentru GSP de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui clubului din Ștefan cel Mare. „Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranță, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului și toată perspectiva. 

Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregătește exemplar și care merită să poarte tricoul lui Dinamo. 

Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar și noutăți. Cătălin Țîră este o soluție, da”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, administratoul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mircea Lucescu face o comparație între Dinamo și Rapid: „Nu există performanță acolo”

„Sorescu trebuie vândut! Și la FCSB, nu contează” » Îndemn pentru șefii lui Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
creeperno999
creeperno999  •  02 Septembrie 2021, 22:46

Trebuie sa ne bazam pe apostu din cauza ca n-avem bani

dora
dora  •  02 Septembrie 2021, 15:38

A venit si fundasul Razvan Popa, alta valoare care nu si-a gasit loc pe nicaieri adusa de agentul FIFA Bogdan Apostu !

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Septembrie 2021, 14:18
Postat de dora pe 02 Septembrie 2021, 11:49

Modestul Nica. De mai bine de un an nu mai joacă pe nicăieri. Urmează Țîră, care, de bun ce este, nu a reusit sa isi gaseasca o echipă mai bună, până acum.

Mda, cei doi nu au cum sa-i inlocuiasca pe Cretu si Moldoveanu, care, din cate vad ,vor cuceri balonul de aur !:)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează