FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Sorescu trebuie vândut! Și la FCSB, nu contează” » Îndemn pentru șefii lui Dinamo

Marius Niculae, 40 de ani, vede părțile bune ale unui posibil transfer pe axa Dinamo - FCSB
Marius Niculae, 40 de ani, vede părțile bune ale unui posibil transfer pe axa Dinamo - FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 19:13 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 19:29

Marius Niculae, 40 de ani, vede părțile bune ale unui posibil transfer pe axa Dinamo - FCSB. Deian Sorescu a fost ofertat de marea rivală, însă „câinii” au refuzat propunerea în valoare de 750.000 de euro.

Eu zic că ar trebui vândut Sorescu. Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo. E o situație în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Oricum, nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua sau viceversa.

Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo. Este un jucător care a venit din altă parte. Deian este un fotbalist foarte bun, care în ultimul timp a fost decisiv. A avut evoluții foarte bune și la echipa națională”, a declarat Niculae pentru Fanatik.

5 trofeea câştigat Niculae cu Dinamo: un titlu, trei Cupe ale României şi o Supercupă. Mai are în palmares un titlu şi o Cupă cu Sporting

Dinamo a stabilit în ce condiții îi dă drumul lui Sorescu

Gazeta a aflat ce planuri are Dinamo cu Sorescu. Alb-roșiii vor, mai degrabă, să-și păstreze căpitanul de 24 de ani decât să-l vândă pe o sumă mică.

Telenovela Deian Sorescu se apropie de final. Cum perioada de mercato s-a închis aseară în campionatele din Vest, șansele ca jucătorul de bandă dreaptă în vârstă de 24 de ani să continue la Dinamo au devenit mai mari decât să se transfere. 

Din informațiile Gazetei, conducerea clubului din Ștefan cel Mare a ridicat ștacheta la 1,5 milioane de euro, iar ofertele primite până acum au fost refuzate, fiind considerate prea mici. GSP a aflat de ce alb-roșiii nu vor să-l vândă cu orice preț pe Sorescu, care așteaptă în cantonamentul naționalei României să-i fie decis viitorul imediat.

„Sorescu trebuie vândut! Și la FCSB, nu contează” » Îndemn pentru șefii lui Dinamo
Deian Sorescu e liderul lui Dinamo

„În acest moment, situația financiară a clubului nu mai este atât de critică. A plecat Paul Anton, nu vrem să-l pierdem și pe Sorescu. El, Filip și Răuță sunt oamenii în jurul cărora Bonetti încearcă să construiască jocul echipei. 

Doar cu tineri, oricât de talantați ar fi aceștia, e foarte greu. Sorescu va pleca de la Dinamo doar în cazul unei oferte de nerefuzat”, susțin sursele Gazetei. Deian mai are contract cu Dinamo până în 2023.

Ziua decisivă pentru Legia

Tratativele cu Legia Varșovia au picat, potrivit președintelui Iuliu Mureșan. „Nu a oferit o sumă care să ne satisfacă și care să ne rezolve problemele”, a declarat oficialul, la ProX. 

Campioana Poloniei insistă, scrie presa locală, care a avansat și o ultimă propunere, 900.000 €. În Ekstraklasa, perioada de transferuri se încheie azi. Mureșan a precizat că oferta celor de la Legia este sub cea de 750.000 € făcută de FCSB pentru Sorescu.

Tratative în Rusia

Au mai rămas deschise câteva porți. Din Rusia, unde mercato mai durează până pe 8 septembrie, vine cea mai recentă propunere. Refuzată și ea, în primă fază. „Mai avem timp, suntem în discuții”, a explicat Mureșan.

 În cursa pentru semnătura lui Sorescu au mai fost Monza, club din Serie B, care a pus pe masă 800.000 €, și Gaziantep, turcii licitând licitat până la 600.000 €.

Nu pot să spun prețul corect pentru Sorescu. După ce se va realiza transferul, dacă se va realiza, vă voi spune
Iuliu Mureșan, la ProX

Citește alte știri despre Dinamo:

Cortacero se poate alege cu zero » Deși s-a înscris la masa credală, spaniolul poate rămâne fără niciun ban

Vestea sezonului pentru Dinamo vine chiar înaintea derby-ului cu FCSB: „De azi se schimbă întreaga filosofie! Vă spun și primul transfer”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
875423049539972
Raimond Anghel  •  02 Septembrie 2021, 16:42

multi din cei care scriu aici uita ca FCSB=STEAUA ,asta dupa criteriile UEFA si FIFA,ce spun judecatorii din tara ,e dimboviteniste aprecieri dupa cum bate vintul -UEFA merge dupa criterii sportive si atit., nu dupa criterii politice -asta pentru cei care se hranesc cu iluzii -ca sa fiu elegant.

allstefans
allstefans  •  02 Septembrie 2021, 08:21

Ho gogule ca angajatii de la stat sunt cei mai corupti valabil prin multe tari, si in special Romania, deci talpan nu e exclus

doar..titi
doar..titi  •  02 Septembrie 2021, 07:29
Postat de dragdim pe 02 Septembrie 2021, 01:01

Pentru ca Becali și scfcfcsbsrl fac parte din cancerul societății românești, in cara primul criteriu de departajare este cât de mulți bani ai in cont, pentru ca stăpânul tău vrea pur su simplu sa facă bani și mai apoi(dacă se poate) performantă, pentru ca de 10 ani cumpara tot ce e talent in România și îl transforma in jucăria lui proprie….. pentru ca Talpan a făcut un gest plin de bun simt și de onoare când nu i-a mai permis infractorului de drept sa mai folosească numele și sigla Stelei, pentru ca intr-o lume corecta, stăpânul tău ar sparge pietre in pușcărie pe viața.

hahaha papleaca!! asta va-nvata talpan la popota??!! Hahaha.. mai incearca!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează