FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

MM Stoica îl ironizează pe Ivaylo Petev: „E a doua oară când aud”

Ivaylo Petev
Ivaylo Petev

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 17:17 / Actualizat luni, 11 martie 2024 18:31

Fostul arbitru FIFA Constantin Zotta și președintele Consiliului de Administrație la FCSB, Mihai Stoica, nu-l văd bine pe antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, în ciuda victoriei din derby-ul cu FCU Craiova (2-1).

Universitatea Craiova și-a adjudecat derby-ul Băniei, însă jocul său a suferit, mai ales în prima repriză, pe finalul căreia a și primit gol. Abia după reluare, jucătorii lui Ivaylo Petev au schimbat foaia și astfel au venit și golurile remontadei.

Nicolae Dică, DEMIS de Voluntari după 7 meciuri!
VOLUNTARI
Nicolae Dică, DEMIS de Voluntari după 7 meciuri!

Constantin Zotta: „Dacă pierdea, era ultimul meci”

Constantin Zotta și Mihai Stoica au comentat situația tehnicianului bulgar, pentru care necunoașterea limbii române continuă să fie o barieră în comunicarea cu propriii jucători, dar și cu presa.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, s-a legat ironic chiar de un cuvânt pe care l-a auzit de mai multe ori în discursul lui Petev. „Totuşi, trebuie să îmi explice, cum se zice «hâţ» în bulgară, că e a doua oară când aud că au jucat «hâţ», nu ştiu ce e «hâţ»." a spus Stoica la Orange Sport.

La rându-i, Zotta a remarcat: „Oricum, până învaţă română, îl dă afară. Dacă pierdea, era ultimul meci”.

Ivaylo Petev: „În prima parte, jucătorilor le-a lipsit ambiția”

La finalul meciului cu FCU, Ivaylo Petev a explicat cum a schimbat soarta duelului. „În prima repriză am făcut o greșeală și am luat gol. În partea a doua am făcut anumite corecții și cred că am jucat mai bine. Am marcat două goluri și puteam să mai înscriem, dar nu am reușit. Sunt fericit că am câștigat, îi felicit pe jucători și pe fani. Am meritat cele trei puncte. Trebuie să ținem cont și de calitatea adversarului, ne-a pus probleme în anumite momente.

Ce am spus la pauză? Nu voi dezvălui. Dar pot spune că jucătorilor, în prima parte, le-a lipsit ambiția. Vă pot spune ceva. Le-am spus jucătorilor că mai avem 45 de minute și putem marca două, trei sau patru goluri. Dar trebuie să jucăm cum am făcut-o în precedentele partide! Mă îngrijorează că luăm goluri, dar sper să se termine seria ”, a comentat Ivaylo Petev.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr, declarații după FCU Craiova - CSU Craiova: „Am dominat primele 75 de minute. Vom trata fiecare meci din play-out ca pe o finală”

Mai puteți citi:

Lovitură pentru CFR Cluj! Începe play-off-ul fără un om de bază

Informație de impact și pentru națională, și pentru Universitatea Craiova: „99 la sută!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
fratilitau
fratilitau  •  11 Martie 2024, 22:04

csu= sc blue lions bucurești !!!! Noi din Oltenia suntem anti bucurești!!!! Clonaților li s a deportat în oltenia o echipă de fotbal și ei fraieri cred în vrăjitoare. Bă, da proastă mai e lumea !!!! :))))))))))))

boris15
boris15  •  11 Martie 2024, 21:31

Și noi l-am auzit pe Mini când a zis că mai degrabă ar ajunge să locuiască într-o cutie de carton decât să lucreze iar cu Jiji Belciug!

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  11 Martie 2024, 20:32

Mimi Stoica este acel individ cu facultate la jilava? Mda..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează