FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Informație de impact și pentru națională, și pentru Universitatea Craiova: „99 la sută!”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că mijlocașul Vladimir Screciu (23 de ani) și fundașul stânga Nicușor Bancu (31 de ani) sunt doi jucători foarte importanți în angrenajul echipei naționale.
Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că mijlocașul Vladimir Screciu (23 de ani) și fundașul stânga Nicușor Bancu (31 de ani) sunt doi jucători foarte importanți în angrenajul echipei naționale.

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 13:59 / Actualizat luni, 11 martie 2024 18:26

Vladimir Screciu, 24 de ani, accidentat la coapsă în derby-ul Craiovelor, va efectua mâine, marți, un RMN, dar primele semnale sunt că fotbalistul poate juca inclusiv sâmbătă seară, cu CFR Cluj.

„În proporție de 99 la sută va fi în lotul naționalei României pentru dubla cu Irlanda de Nord și Columbia”, au transmis oficialii Universității.

N-a reușit în Belgia, dar spune că: „m-am întors bărbat de acolo”! Fotbalistul de națională care visează să revină în Occident: „Eram imatur, am avut și 7-8 rupturi”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
N-a reușit în Belgia, dar spune că: „m-am întors bărbat de acolo”! Fotbalistul de națională care visează să revină în Occident: „Eram imatur, am avut și 7-8 rupturi”

Totodată, și Nicușor Bancu este în regulă, după o accidentare pe final de meci, duminică.

Screciu și Bancu sunt OK

Oltenii s-au panicat după meciul Craiovelor de duminică seară, FCU - Universitatea, scor 1-2. Vladimir Screciu, 24 de ani, a ieșit accidentat și se vorbea de o ruptură în cazul fotbalistului ce poate evolua și mijlocaș central, și stoper.

Erau vești crunte pentru Vladi în condițiile în care a ratat și cantonamentul din Antalya, mergând în Turcia cu echipa doar pentru recuperare după o altă accidentare. În plus, cariera jucătorului a fost marcată de diverse probleme medicale ce i-au afectat și experiența din Belgia, la Genk.

Vladimir Screciu doar s-a speriat: poate intra și cu CFR Cluj, și în meciurile naționalei

Luni, oficialii Universității Craiova au furnizat vești pozitive atât pentru suporterii alb-albaștrilor, cât și pentru Edward Iordănescu. După etapa de sâmbătă, în care juveții evoluează în deplasare în Gruia, cu CFR Cluj, sâmbătă, urmează „dubla” echipei naționale, care are amicale cu Irlanda de Nord și cu Columbia.

Screciu s-a numărat printre titularii primei reprezentative, în a doua parte a campaniei de calificare, formația României pregătindu-se pentru Euro 2024.

4selecții are Screciu la prima reprezentativă, toate în a doua jumătate din 2023

„Vladi va efectua un RMN marți. A resimțit o durere pe mușchi și la coapsă. 90 la sută va juca sâmbătă cu CFR. Și dacă va fi menajat, poate intra în calculele naționalei. În proporție de 99 la sută va fi în lotul României pentru cele două amicale”, au reacționat oficialii oltenilor.

Și Nicușor Bancu a avut probleme, dar este în regulă

În minutul 80 al partidei de duminică, staff-ul Universității a avut din nou emoții. Căpitanul Nicușor Bancu, 31 de ani, a avut și el probleme musculare la piciorul stâng. Bancu este celălalt jucător al oltenilor care are asigurată prezența în lotul naționalei.

„A avut probleme și el, dar este în regulă. Și la Bancu, și la Screciu sunt probleme de acest gen fiindcă suntem echipa care aleargă cel mai mult, conform parametrilor Ligii 1. Universitatea Craiova este echipa cu cei mai mulți kilometri alergați.

33de selecții și două goluri a strâns Bancu pentru echipa națională

Și Maldonado, și Mitriță au avut mici probleme medicale în ultima perioadă, dar și ei sunt în regulă”, au mai transmis juveții.

VIDEO. Ce ar alege Vladimir Screciu între a fi campion cu Universitatea Craiova sau a trece de grupe la Euro

Citește și alte știri:

VIDEO // EXCLUSIV Claudiu Niculescu, declarație controversată: „Ea e adevărata Universitatea Craiova” » Cine ar vrea să învingă în derby-ul Băniei

Iată sumele cheltuite și veniturile FRF din mandatul lui Răzvan Burleanu pe 10 ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
R3112
R3112  •  12 Martie 2024, 10:28

Cu Vladi, Comi, Oli, Nicusor si alti "diminutivi " vom fi stejari la Euro. Ghinion, altii mai buni nu sunt.

MaxiP
MaxiP  •  11 Martie 2024, 20:17
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Martie 2024, 16:58

...eu nu vreau niciun craiovean in lotul rusinii al lui Edy...nu vreau sa fie data vina pe ei pentru viitoarele infrangeri ...dar daca Yannis este selectionat pentru ca sa ia bani de ce n ar vfi si cei doi craioveni care au calificat Romania la Euro ...

Locul 4 din campionatul al 25-lea din Europa sa dea ce? Da 2, de ce sa fie lotul rusinii? Toti va legati de Hagi, dar il cereti insistent pe Mitrita in nationala. Hagi, adevarat, face tusa la Alaves, echipa de Primera, ca experienta, a fost om de baza pe la Rangers. Daca reusim sa ne amintim, Mitrita era rezerva la PAOK, echipa greaca, de prin al 17-lea campionat al Europei. A venit mare vedeta in Liga I, cum se intorc multi, dar n-a fost cautat macar sa umple lotul de niciun club de nivel asemanator cu Rangers sau de prin campionate de top ale Europei in ultima perioada (a umplut lotul prin Italia la inceputul carierei). Mie mi se pare cat se poate de evident ca toti astia pe care ii vedeti net inferior "vedetelor" de Liga I, gen Puscas, Hagi, daca vin in Liga I, ii trec pe tusa daca se bat pe post cu astia pe care ii cereti acum.

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  11 Martie 2024, 17:04

Dl. gazetar Apostol, vrusesi si tu sa o dai la perfectul simplu de-ti ramase olteneasca la coltul gurii.... fusesi destept, dar nu prea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează