FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CHIAJNA 3-1

Continuă acuzele la adresa șefului CCA: "Vassaras să plece!"

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 00:00

Preşedintele Chiajnei, Cristian Tănase, acuză arbitrajul din meciul cu Gaz Metan şi cere demisia şefului CCA

- Domnule Tănase, cum vi s-a părut jocul cu Gaz Metan, pierdut de Chiajna cu 3-1?
- Ce să mai zic când am condus cu 1-0 şi după o eliminare eronată s-a rupt echilibrul?!

- La ce vă referiţi?
- Koenders a fost eliminat greşit! E adevărat că a existat un penalty neacordat pentru Gaz Metan, dar puteau foarte bine să rateze de la 11 metri. Problema e că ambele cartonaşe galbene primite de jucătorul nostru au fost acordate foarte uşor. Poate al doilea l-a acordat în compensare pentru neacordarea penaltyului, dar nici aşa nu e normal.

- O nouă greşeală de arbitraj deci?
- Da! Clar! Noi nu am fost de acord la început cu ideea schimbării lui Kyros Vassaras, sperând că odată cu trecerea timpului lucrurile se vor rezolva, dar acum le dau dreptate celor care îl contestă cu înverşunare pe grec. Trebuie să avem un alt conducător al arbitrajului românesc care să aibă puterea să ia măsuri drastice împotriva celor care greşesc şi decid soarta unui joc şi implicit clasamentul Ligii 1. Vassaras să plece! Cineva trebuie să oprească neputincioşii şi neaveniţii ăştia din arbitraj! Eu cred că nimic nu este întâmplător, serios vă spun!

"Ne-am vândut ţara străinilor, ce mai contează că plătim străini în posturi-cheie ale fotbalului românesc şi ei ne fac teoria măslinii şi a berii de la Oktoberfest?"
Cristian Tănase, preşedinte Chiajna

"Noi batem Steaua și Dinamo, iar după aceea vine un arbitru fără valoare şi rupe echilibrul cu o singură decizie eronată, așa cum s-a întâmplat cu Mediaş, iar noi trebuie să o luăm de la început"
Cristian Tănase, preşedinte Chiajna

"Finala Cupei Ligii cu Steaua am pierdut-o nemeritat, pentru că am avut penalty neacordat, iar Steaua a primit un 11 metri inventat. Cu CFR, la 0-0, am avut penalty, cu Voluntari s-a rupt echilibrul iar și ați văzut ce s-a întâmplat. Vreau să înțeleagă toată lumea că nu e vorba de o greșeală izolată!"
Cristian Tănase, președinte Concordia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  28 Noiembrie 2016, 12:47

Dacă n-ar fi arbitrii ăştia, mare echipă ar fi Chiajna !!!!!

sexilian
sexilian  •  28 Noiembrie 2016, 10:03

Grecu poarta pacatele hotilor de campionate........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează