FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Continuă atacurile la Gigi Becali: „Mie îmi pare rău de Bogdan Vintilă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 08:56

Ion Crăciunescu i-a transmis un mesaj tranșant lui Gigi Becali, după ce FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League și în campionat e pe ultimul loc. 

„Mie îmi pare rău de Bogdan Vintilă, pentru că nu are chiar nicio vină. Era imposibil să vii și să faci ceva într-un timp foarte scurt, mai ales că stă deoparte. Pentru că eu așa cred, că stă deoparte, ca și ceilalți! 

Am auzit speech-ul domnului Becali (n.r. - de după eliminarea din Europa) și m-a pus foarte serios pe gânduri! Păi, ai dreptate, domnule Becali. Nu doar cei pe care vrei să-i dai gratis, dar nici ceilalți nu au crescut deloc. 

Și de ce nu au crescut? Pentru că vinovatul principal ești dumneata pentru că nu ți-ai adus un antrenor! Un antrenor verificat, cu echipă”, a spus Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Fostul mare arbitru îi cere patronului de la FCSB să nu se mai implice direct la echipă: „Fără antrenor nu se poate! Să ne dea un exemplu de echipă din Europa, o echipă mare care n-are antrenor. Să faci o minune... Dânsul vrea o echipă, cu jucători pe care să-i vândă pe prețuri foarte bune, dar a ales o strategie inimaginabilă”.

Citește și:

Nimeni nu o mai suportă pe FCSB! Două ipostaze inimaginabile surprinse de fotoreporterul GSP Raed Krishan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
rocky2
rocky2  •  01 Septembrie 2019, 18:13
Postat de Pierre Tzutzea pe 31 August 2019, 14:53

noua nu ne pare rau. cind omul si-o face cu mina lui se numeste lucru manual. nu poti avea multi neuroni cind accepti pentru bani si ceva raclama avintul inconstient al unui papagal ***. punct.

Cum era sa nu selectioneze jucatorul naşului Gigi, groparul fotbalului romanesc?

106683413108068
Francisc Dascal  •  31 August 2019, 15:29

SA vedem cum castiga campionatul cu 15p avans,asa sa laudat inaintea campionatului.Are lot catastrofal si jucatori PLAFONATI,plus are pe antitalentul A.VLAD .Nici pe RADOI nu inteleg de ce a convocat la echipa U"21 pe acest gropar A.VLAD,sper sa nu fie titular.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  31 August 2019, 14:53

noua nu ne pare rau. cind omul si-o face cu mina lui se numeste lucru manual. nu poti avea multi neuroni cind accepti pentru bani si ceva raclama avintul inconstient al unui papagal ***. punct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close