FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Continuă circul la Poli Iași! Horia Sabo și Tibor Selymeș s-ar fi îmbolnăvit subit după ce au primit preaviz » Clubul e gata să facă plângere penală

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 12:51

Nu există nicio zi liniștită la Poli Iași. Certurile de la nivelul conducerii se repetă cu o frecvență deosebită.

TV Telekom Sport a anunțat că angajații vizați de procedura de reorganizare, care au primit notificări de preaviz la începutul lui 2019, sunt bănuiți de conducătorii clubului că au inventat boli pentru a evita concedierea.

Ei ar fi făcut asta pentru a tergiversa procedura de reorganizare. Printre ei s-ar număra Horia Sabo - directorul general, Tibor Selymeș - directorul sportiv, Laurențiu Sabo - directorul economic și Aurelian Ovidiu Simion - managerul de relații publice.

Legea spune că, după intrarea în concediu medical, contractele individuale de muncă se suspendă, iar cei în cauză primesc în continuare un procent important din salariu de la stat, fiind în imposibilitatea de a fi concediați.

Sursa citată informează că atât Sabo, cât și Selymeș, ar fi avut mai multe probleme închipuite de la începutul anului. Acum cei doi sunt în concediu medical, acuzând probleme la genunchi.

Reprezentanții clubului au sesizat Ministerul Sănătății și vor să facă plângere penală împotriva acestora, dar și împotriva medicilor de a cărora complicitate ar fi beneficiat.

„Confirm că persoanele care sunt în procedura de reorganizare s-au îmbolnăvit subit după ce au primit notificări de preaviz. Din mai multe surse s-a aflat în spațiul public despre scandalul iscat în cadrul Spitalului CFR Iași, urmare a internării fictive a lui Tibor Selymeș, dispusă de către conducerea spitalului. Acest aspect dovedește că îmbolnăvirile subite ale salariaților, aflați în procedură de reorganizare, nu sunt reale. Clubul va continua să sesizeze autoritățile pentru anchetarea acestor fapte despre care s-a aflat”, a zis Adrian Ambrosie, președintele executiv al clubului, pentru GSPR.RO.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Încăierarea în toată regula! Atac vulgar al lui Prunea la adresa lui Ambrosie: „Îl anunț pe Floca Swinger că voi continua să fac asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nuaicuce
nuaicuce  •  10 Martie 2019, 18:15

Ba, marele club iasi asta, ne intoxica cu un scandal pe bani, inventat si sustinut de conducere. Nu inteleg ce e bagat acest no name brand in seama....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Martie 2019, 15:25

Ia te uită! Nu mai știu cum să scape ieșenii de acești doi ardeleni cinstiți și cumsecade!:)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează