FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Continuă conflictele legate de arbitraj » Atac la adresa lui Vassaras: "Nu există nicăieri în lume așa ceva"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2017 12:42

Ion Crăciunescu a lansat un atac la adresa actualului lider al Comisiei Centrale a Arbitrilor, grecul Kyros Vassaras.

Fostul arbitru român susține că Vassaras a făcut presiuni pentru plecarea unor oameni din Comisie și că și-a adus cinci asistenți, situația unică.  

"Vassaras, de când a venit în România, a reușit niște performanțe pe care nu le-a reușit nimeni, în mod negativ. A făcut doi oameni competenți să-și dea demisia din Comisia de Arbitri, este vorba de Berbecaru și Abrudan. Asupra lui Berbecaru s-a pus presiune și nu a putut accepta.

Deci, primul pas pe care l-a facut Vassaras a fost să scoată din Comisie oameni competenți și să pună cinci asistenți. Nu există nicăieri în lume comisie cu cinci asistenți. A adus arbitrajul atât de jos, într-o perioadă în care nu mai sunt voci cum erau într-o vreme, precum Mititelu, Iancu, Becali, Paszkany, oameni care luau atitudine", a spus Crăciunescu pentru radio Sport Total FM.

Vassaras l-a înlocuit pe Alexandru Deaconu în fruntea CCA în vara anului 2014.

Citește și: 

Vassaras a făcut analiză pe arbitrajul lui Crăciunescu la un meci din 1988, iar vâlceanul a luat foc: ”Gest degradant”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  02 Februarie 2017, 14:45

un escroc alungat dinGRECIA e tinut artificial inmizeriada deniste impostori din FRF

Vezi toate comentariile (1)
Comentează