Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Ianuarie 2015, 18:04

Când e de luat bani de la Federatie si de la UEFA si de batut cu caramida in piept ca ...”.... avem cei mai multi jucatori la lotul national...” e perfect, când e vorba ca jucatorii sa se prezinte la convocari pentru cantonamentele si meciurile amicale, e durerea dracu...” stiti, noi suntem echipa care facem si dregem, ne dam peste cam programul...” !!!! Dar ce program aveti domne, vizitati palatul lui Suleyman cu ...Bourceanu pe post de ghid ?! E o vorba din batrani care se potriveste ...” când e de luat, iti fata vaca, când e de dat, iti moare vitelul..” !!!

unnumenormal
unnumenormal  •  26 Ianuarie 2015, 11:13
Postat de caminero pe 26 Ianuarie 2015, 08:43

Păi ce naiba mai pregăteşte F.C. Gaydele? A, au anunţat cei de la Rio Mare că le acordă o revanşă? Şi joacă şi signor Kevin, Kevin Costner în echipă? Aşa da, se mai înţelege ...

E clar...camasa ta se incheie la spate.

bogdany79
bogdany79  •  26 Ianuarie 2015, 08:56

Cei de la nationala ar trebui sa renunte la asemenea stagii imbecile. Sa fixeze jocuri si sa cheme jucatorii cu 2, 3 zile inainte. Lasati jucatorii sa se pregateasca la echipele lor, fiecare antrenor are programul sau in functie de nivelul de pregatire al jucatorilor si data primului joc oficial. Cu siguranta in acest stagiu o sa apara si cateva accidentari, sa vezi atunci deranj! Pregatirea fizica la nationala in stagii centralizate e istorie. Oricum jucatorii din strainatate nu vor fi prezenti la stagiu ci doar la meciurile oficiale prinse in calendarul UEFA!

caminero
caminero  •  26 Ianuarie 2015, 08:43

Păi ce naiba mai pregăteşte F.C. Gaydele? A, au anunţat cei de la Rio Mare că le acordă o revanşă? Şi joacă şi signor Kevin, Kevin Costner în echipă? Aşa da, se mai înţelege ...

vladutz13
vladutz13  •  26 Ianuarie 2015, 00:42

Eh, sa se duca la Nationala anul asta.... campionatul e ca si castigat.

crotalie
crotalie  •  26 Ianuarie 2015, 00:18

Costel Galca asi va implementa pe deplin sistemul de joc modern pe care il pregateste cu tenacitate. Trebuie sa avem incredere si castigam. Noi care iubim culorile noastre dragi si sfinte rosu si albastru avem cea mai valabila echipa si suntem suporteri cu cea mai principala galerie.

iosonoforte
iosonoforte  •  25 Ianuarie 2015, 23:44

de ce nu convoaca si jucatori tineri din lotul stelei si ii cheama mereu pe aceeasi??ce mai are de descoperit la ei?

Comentează