FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 1 DECEMBRIE, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Continuă revoluția! Rednic a anunțat alte transferuri la Dinamo » Ce spune de calificarea în play-off și cum a glumit înaintea meciului cu Viitorul

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 10:15

Mircea Rednic, 56 de ani, antrenorul lui Dinamo, a susținut în această dimineață o conferință de presă înaintea meciului extrem de important pe care "câinii" îl joacă sâmbătă, în deplasare, cu Viitorul. 

  • Viitorul - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

"Unii se distrează de Ziua Națională, mănâncă un mic, beau o bere, iar noi jucăm la minus nu-știu-câte grade :D.

Am început să fim mai omogeni. Nu trebuie să ne punem problema de prime acum, rezultatele sunt cele mai importante. Nu dau nicio primă pentru meciul cu Viitorul. Oricum, banii vin, important e să câștigăm", a declarat Rednic.

"100% după antalya"

Antrenorul dinamoviștilor a vorbit și despre jucătorii veniți în probe la Dinamo, fundașul central Abdel Diarra (23 de ani) și extrema stânga Andy Kawaya (22 de ani).

"Știam că jucătorii care vin nu au jucat, sunt jucători pe care îi cunosc, am informații pozitive despre ei. Ei vor fi la capacitate de  100% după cantonamentul de iarnă din Antalya.

În iarnă vor veni alți jucători, vor veni fotbaliști cu care am vorbit deja sau alți fotbaliști sub formă de împrumut. Ne vom întări, până atunci trebuie să ne descurcăm cu ce avem", a mai spus Rednic.

 Acesta s-a declarat încă o dată optimist în ceea ce privește șansele echipei sale de a prinde play-off-ul.

"Matematic, avem șanse să prindem play-off-ul. Am văzut și în Belgia cazuri în care echipe care aveau puncte puține au reușit să câștige campionatul. Putem visa, e gratis!

Eu sunt ferm convins că ne vom califica în play-off. Fiecare să-și vadă de treaba lui, eu voi fi judecat, eu voi răspunde în fața suporterilor", a declarat Rednic, la conferința de presă din această dimineață. 

Vezi și:

VIITORUL - DINAMO // Pericol major pentru Rednic » Cel mai valoros jucător e în continuare incert înaintea meciului cu Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
104459837173638
Dinu Stefan  •  30 Noiembrie 2018, 23:28

acu ca vine si nea mircia va dati seama ce veselie in birouri la dimano ! exact ca in reclama aia cu captain ! mircia,mircia,mircia,mircia...........mircia ??? ....just david,actually ! captain mircia ?! no,is 007 david ! vivat nea mircia captain la 15 ani !

samertx
samertx  •  30 Noiembrie 2018, 19:01
Postat de mozart pe 30 Noiembrie 2018, 18:31

Lui Valah, în schimb, îi plac cântecele (în tinerețe, a "cântat" la...Secu) !

Tot încerc, în minte, să-mi vină rima... Mai stau un strop de indulgență inginerească de drumuri și poduri. :))

samertx
samertx  •  30 Noiembrie 2018, 18:53
Postat de mozart pe 30 Noiembrie 2018, 18:31

Lui Valah, în schimb, îi plac cântecele (în tinerețe, a "cântat" la...Secu) !

Nu mă interesează rimele, valahul este unul dintre noi. :))

Vezi toate comentariile (61)
Comentează