FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 1 DECEMBRIE, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

VIITORUL - DINAMO // Pericol major pentru Rednic » Cel mai valoros jucător e în continuare incert înaintea meciului cu Viitorul

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 09:07

Dan Nistor, 30 de ani, căpitanul lui Dinamo, încă resimte dureri după microleziunea fibrilară la coapsă, dar ar vrea să-și ajute coechipierii contra Viitorului, sâmbătă, de la ora 20:00. Dacă se va putea antrena normal, azi se va decide situația lui.

UPDATE 10:30

La conferința de presă de azi, Mircea Rednic a declarat că Dan Nistor s-a antrenat normal în această dimineață, urmând să ia o decizie în privința lui în cel mai scurt timp.

Știrea inițială

Loviți de fotbal și în criză de rezultate, dinamoviștii încă pătimesc după singura lor prezență în calitate de gazde pe Arena Națională. Căpitanul și liderul roș-albilor, Dan Nistor, a rezistat doar o jumătate de oră la ultimul Derby de România (1-1) și a ieșit accidentat din cauza gazonului.

Inițial, "câinii" au răsuflat ușurați că nu a fost vorba de o ruptură, ci de o microleziune fibrilară. Doar că durerile persistă în cazul mijlocașului de 30 de ani.

Are zile când se poate pregăti normal, dar în ultima perioadă nu a putut efectua întreaga ședință de pregătire alături de coechipieri. Iar condițiile meteo și terenurile înghețate nu ajută nici ele, astfel că Rednic și staff-ul său nu știu încă dacă să riște folosirea lui Nistor contra Viitorului.

Mijlocașul le-a transmis colegilor că el ar vrea să forțeze, ca să dea o mână de ajutor formației ce-a ajuns pe locul 10, la 5 puncte de ultimul loc de play-off.

Totul depinde de ziua de astăzi, când se va vedea dacă Dan poate să reziste la antrenament. Ceea ce nu a reușit în ultimele zile.

Antrenorul se gândește și la detaliul că marți are "intermediară", când va juca împotriva campioanei CFR în "Ștefan cel Mare."

5 goluriși 4 assist-uri a reușit Dan pentru dinamoviști în actuala ediție în 16 meciuri

2 goluria ratat căpitanul în actualul campionat: cu Dunărea Călărași (1-1) și cu Gaz Metan (1-1)

Hanca poate

Sergiu Hanca s-a ales cu o accidentare la genunchiul stâng după partida cu Gaz Metan, 1-1, în ultima etapă, dar Mircea Rednic a primit o veste bună.

Jucătorul de bandă dreaptă poate să joace mâine, s-a refăcut și a putut să se pregătească normal în ultimele zile. Hanca are toate șansele să înceapă titular contra Viitorului. 

Vezi și: Centrul de recuperare Dinamo » Rednic a transferat un jucător fără niciun meci în 2018, dar care a evoluat cândva în Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
samertx
samertx  •  30 Noiembrie 2018, 14:20
Postat de ray51 pe 30 Noiembrie 2018, 09:58

E greu de jucat impotriva Viitorului. Sa mai scoti si rezultate +.

În tur a bătut Dinamo cu 1-0.

samertx
samertx  •  30 Noiembrie 2018, 14:18

„ loviți de fotbal ” :)) Ce vorbă este aia, Ediță? Păi nu-s pregătiți să lovească bășica? Sau, nu? :))

ray51
ray51  •  30 Noiembrie 2018, 09:58

E greu de jucat impotriva Viitorului. Sa mai scoti si rezultate +.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează