FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra a comentat problemele din lotul lui Dinamo! Absență de ultimă oră: "Nu s-a antrenat în ultimele două zile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 12:52

Cosmin Contra a vorbit despre situația medicală din lotul lui Dinamo. E bucuros de revenirea lui Dielna, anunțată ieri de Gazeta Sporturilor. 

În continuare sunt probleme cu Mahlangu, Marici și Brănescu, iar mai nou și Patrick Petre are febră și nu s-a antrenat în ultimele zile. 

”Accidentările sunt cele cunoscute, indisponibilităţile. Se pare că Dielna va reintra în lotul pentru meciul cu Craiova, în rest May, Maric şi Brănescu rămân accidentaţi.

Patrick Petre este de două zile cu febră, la pat, nu s-a antrenat în ultimele două zile. Să vedem dacă astăzi va putea să vină să facă ceva”, a zis Cosmin Contra la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
timm
timm  •  18 Martie 2017, 16:18
Postat de calinescu_ pe 18 Martie 2017, 14:50

BUMBA E DE NERECUNOSCUT ....!!!! NU MAI AVEM ARIPI ....!!! NU MAI PUTEM JUCA PE CONTRAATAC , ASTA E MAREA PROBLEMA ...!!!! CAND VINE LAZAR ???

Tu ai vazut meciurile cu Ando antrenor? Acum e mai bine. Lotul e subtire...

calinescu_
calinescu_  •  18 Martie 2017, 14:50

BUMBA E DE NERECUNOSCUT ....!!!! NU MAI AVEM ARIPI ....!!! NU MAI PUTEM JUCA PE CONTRAATAC , ASTA E MAREA PROBLEMA ...!!!! CAND VINE LAZAR ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează