FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Contra este gata de play-off: "Avem șanse la titlu" » Antrenorul a povestit cum a pregătit înfruntarea cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 10:07

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre meciul echipei sale cu Viitorul, de luni, ora 20:30.

"Este primul meci din play-off și jucăm împotriva campioanei din sezonul regulat, campioană meritată. Jucăm contra unei echipe antrenate de un mare om. Ce a făcut Hagi la Ovidiu, infrastructura creată, a făcut ca el să domine fotbalul la copii și juniori. Și, implicit, echipa din prima Ligă joacă tot mai bine. Joacă un fotbal plăcut și are automatisme bine puse la punct. Este o echipă periculoasă, căreia îi place să joace fotbal.

Știm foarte bine cum joacă echipa lui Hagi. Am încercat să lucrăm tactic, pe mișcările lor. Sper ca jucătorii să știe ce trebuie să facă. Trebuie să fim peste ei din punct de vedere fizic și pshic.

Ei au un avans de 5 puncte. Dacă nu câștigăm puncte mâine putem ieși din lupta pentru titlu. Trebuie să facem un meci bun și să câștigăm.

Suntem echipe care joacă fotbal și care încearcă să aibă ocazii. Este important să nu pierzi, dar nu avem nimic de pierdut. Am intrat în play-off cu ambiția de a câștiga cât mai multe meciuri. Nu avem voie să facem mulți pași greșiți. Vom merge să fim ambițioși și să căștigăm.

Avem șanse la titlu, dar se poate întâmpla orice. Dacă noi câștigăm mâine, toate echipele vor fi în 2-3 puncte. Trebuie să câștigăm mai multe meciuri decât adversarele. Doar așa avem șanse la titlu.

Trebuie să arătăm mai bine în play-off. Jucăm contra celor mai bune 5 echipe din România. Trebuie să fim mult mai pregătiți și să avem constanță în joc. Sper să văd asta în play-off", a spus Contra la conferința de presă.

  • Viitorul - Dinamo se joacă luni, de la 20:30, și este în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
spinoza
spinoza  •  12 Martie 2017, 17:00

1 solist!

sexilian
sexilian  •  12 Martie 2017, 11:32

Gurita da cu PUTINICA de pamant.....

ionutstv
ionutstv  •  12 Martie 2017, 11:29

Iar ii jupoaie Hagi, ca de fiecare data de cand a promovat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează