FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra a efectuat primul antrenament la Dinamo și pregătește încă o revenire în Ștefan cel Mare

Francisco Molinero poate reveni la Dinamo +14   FOTO
Francisco Molinero poate reveni la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 19:16 / Actualizat joi, 27 august 2020 19:47

Cosmin Contra (44 de ani) a efectuat astăzi primul antrenament de la revenirea la Dinamo. Fostul selecționer a început să lucreze și la transferuri. 

Cosmin Contra a intrat serios în pâine la Dinamo și pregătește încă o revenire la Dinamo. E vorba despre Francisco Molinero, 35 de ani, fostul fundaș dreapta al lui Atletico Madrid, care a mai jucat în echipa ”câinilor” în perioada 2009/2010. Atunci el a fost adus în „Ștefan cel Mare” de impresarul Toni Curea, cel ce-a vrut să intermedieze sosirea lui Herminio Menendez la Dinamo. Molinero a avut contract cu Sporting Gijon până în această vară. 

Contra a efectuat primul antrenament la Dinamo și pregătește încă o revenire în Ștefan cel Mare
Francisco Molinero

21 de meciuriare Francisco Molinero în tricoul lui Dinamo

Dinamo aduce jucători cu experiență

Dinamo a oficializat două transferuri în această vară, mijlocașii Vlad Achim (32 de ani) și Janusz Gol (34 de ani). „Câinii” sunt la un pas să obțină și semnătura atacantului Adam Nemec (34 de ani).

Contra promite transferuri

„Avem nevoie de multe întăriri. Suntem în discuții avansate cu foarte mulți jucători, nu vreau să dau nume, nu e corect, dar sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim. Zilele următoare vom definitiva multe dintre ele. Transferurile de până acum au fost făcute înainte ca eu să ajung la un acord, eu zic că sunt două mutări (n.r. Vlad Achim și Janusz Gol) reușite din toate punctele de vedere. Sper să se adapteze cât mai rapid la cerințele unui club ca Dinamo”
- Cosmin Contra, antrenor Dinamo

FOTO: Contra, primul antrenament de la revenirea la Dinamo

+10 FOTO

VIDEO. Cosmin Contra revine pe bancă în meciul cu Chindia

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții. La toate conexiunile pe care noi, românii, le avem în Spania, nu îi știm pe acești spanioli!”

EXCLUSIV Adrian Ropotan, fost campion cu Dinamo, pune presiune pe noii investitori: „Nimic nu e corect din ce se întâmplă acolo” + ce îi cere lui Cortacero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
cornelconasu
cornelconasu  •  28 August 2020, 16:21

Doar oile stau cu capul plecat , câinii niciodată ! Fc Frauda srl participă(doar) abuziv în Europa !!!

blackknight
blackknight  •  28 August 2020, 12:51
Postat de dvd1 pe 28 August 2020, 04:40

ce vreti mai Dinamo sa faceti cu babatiile astea? Spital de geriatrie? Oare ce vrea Dinamo sa demonstreze? Oare de ce nu il reactiveaza pe Danciulescu? Ar face fata sigur. S-a terminat cu Dinamo. Asta nu e Dinamo. Retrogradare garantata de pe ultimul loc

sunt de acord ca ideea de a semna cu jucatori de 32+ ani nu e cea mai inteligenta... "dar retrogradare de pe ultimul lor"? asta e mai degraba o fantezia a ta decat realitatea!

dvd1
dvd1  •  28 August 2020, 04:40

ce vreti mai Dinamo sa faceti cu babatiile astea? Spital de geriatrie? Oare ce vrea Dinamo sa demonstreze? Oare de ce nu il reactiveaza pe Danciulescu? Ar face fata sigur. S-a terminat cu Dinamo. Asta nu e Dinamo. Retrogradare garantata de pe ultimul loc

Vezi toate comentariile (25)
Comentează