FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Contra i-a transmis lui Negoiță ce-și dorește pentru prelungirea contractului: "E adevărat, asta e una dintre condiții"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 17:32

Cosmin Contra a anunțat una dintre cerințele pe care i le-a transmis lui Ionuț Negoiță pentru a-și prelungi contractul cu Dinamo. Tehnicianul își dorește transferuri importante, pentru ca dinamoviștii să se bată la titlu.

Întrebat de reporteri despre transferurile scumpe realizate de steliști, Contra a afirmat că își dorește o asemenea politică și la Dinamo

"Sunt în discuții pentru prelungirea contractului, dar aceste discuții nu sunt ușoare. Sunt niște cerințe pe care eu le am, vom vedea dacă vor fi satisfăcute de patronul echipei.

Aceasta este una dintre condiții, să aducem jucători importanți", a spus tehnicianul dinamovist la conferința de presă susținută înaintea partidei cu CFR Cluj.

Contra a fost instalat pe banca lui Dinamo în locul lui Ioan Andone, la finalul lunii februarie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
travka
travka  •  04 Aprilie 2017, 22:38
Postat de John Milne pe 04 Aprilie 2017, 18:25

Pai aveti locul SASE asigurat . Haha haha haha

norocu lor ca au prins play off, am o impresie ca gigi le-a dat meciul cu Steaua sa intre si sarmanii astia in play off, altfel nu prindeau locul 8, vezi ca deja Gaz Metan are mai multe puncte ca ei

travka
travka  •  04 Aprilie 2017, 22:36

deci pleaca sigur Contra

adianghelescu
adianghelescu  •  04 Aprilie 2017, 19:16
Postat de dinamo_fan pe 04 Aprilie 2017, 18:07

Niculescu nu este genul de om care sa vina ca marioneta sau ca paravan de luat injuraturi de la fani. daca negoita nu poate sustine financiar o echipa cu pretentii la titlu atunci sa faca o reconstructie gen viitoru, 3 ani de zile sa folosim ce ramane din echipa actuala + jucatori de la tineret. cu toate riscurile asumate. Nu se poate sa joci cu Oliva in timp ce jucatori tineri gen Olteanu, Petre care pot juca pe acel post sa frece tusa sau sa fie imprumutati in cine stie ce catun. Popescu a fost bagat 2 meciuri pentru ca nu aveam alta solutie..si s-a dovedit a fi mai bun decat Dielna, marici sau expiratul ala de cecarelli. mai bun, mai tanar, mai bine pus la punct fizic. Si Petre daca ar juca titular restul de meciuri cu increderea dobandita din sezonul viitor ar fi in primii 3 cei mai buni jucatori ai echipei. si mai sunt destui care isi tot asteapta randul imbatranind de la an la an. Da-o naibii de treaba.

sunt multi care au jucat foarte bine la tineret tarcoveanu, ciubotariu, nepotul lui iencsi ar trebui sa faca pasul la echipa mare

Vezi toate comentariile (14)
Comentează