FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Contra îi face lobby lui Alibec: "Naționala are nevoie de Denis"

Articol de - Publicat sambata, 16 iunie 2018 23:25

Cosmin Contra are în continuare încredere în Denis Alibec, deși atacantul a fost exclus din lotul FCSB și nici n-a mers cu echipa lui Nicolae Dică în cantonamentul de la Brașov.

"Sper ca Denis să îşi găsească rapid o echipă, să revină la forma la care a fost pentru că naționala are nevoie de Alibec. Cred că trebuie să fim realişti. Eu sunt un tip realist din toate punctele de vedere.

Nu mai avem nici Generaţia de Aur, nici generaţia care a urmat. Avem o altă generaţie, s-a schimbat foarte mult profilul jucătorului român. Nu mai avem jucători care să evolueze la echipe de top din Europa, iar asta face ca echipa naţională să sufere.

Putem avea însă o echipă care să se califice la Campionatul European, iar acolo să încercăm să facem ceva în plus faţă de ce am făcut la ultimele turnee", a declarat selecționerul.

Citește și: FCSB a plecat în cantonament, Alibec a rămas acasă! Ce jucători mai lipsesc din lotul lui Dică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  17 Iunie 2018, 10:12

DOMNULE CONTRA PT CE AI NEVOIE DE ALIBEC? NU ARE CINE SA STRICE ATMOSFERA? CHIAR NU MAI GINDI? EL NU JOACA NICI LA FCSB PT CA NU ARE LOC ȘI TU SPUI CA AI NEVOIE DE EL. SINCER AM CREZUT CA EȘTI OM DREPT DAR MA DEZAMAGESTI

237857943466621
Edy Barbu  •  17 Iunie 2018, 09:35

normal ca nationala are nevoie de alibec ca doar asta ai aranjat cu beclii sa il vopsesti nitel ca poate ia un pret mai bunielsi te alegi si tu cu ceva ca doar nu muncesti de il vopsesti moca. de asta nu a fost bun daum ca lui nu ii placea vopsitoria era mediu toxix. acum ca sintem noi intre noi merge orice

calinescu_
calinescu_  •  17 Iunie 2018, 09:28

A SEMNAT ALIBEC CU "NASHA"....???? CE FOTBAL FRUMOS SE JOACA LA MONDIALE IAR NOI NE INDEPARTAM "MARE" ....!!!!!! ASTA PENTRU CA LA NOI SUNT DOAR INTERESE OBSCURE FARA SA EXISTE DELOC UN INTERES NATIONAL .....!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează