FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra pune presiune pe Negoiţă: "Două condiții de îndeplinit ca să ne batem la titlu"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 20:51

La capătul unor negocieri care au durat peste trei săptămâni, Cosmin Contra (41 de ani) a ales în cele din urmă să rămână la Dinamo şi în sezonul următor.

Tehnicianul a declarat că obiectivul lui Dinamo este cucerirea titlului şi accederea în grupele Europa League şi pune presiune pe Negoiţă: "Toată lumea trebuie să facă un efort pentru împlinirea acestor lucruri", e dezideratul lui "Guriţă".

"După finala Cupei Ligii, vom aborda toate problemele care există la echipă, inclusiv problema jucătorilor ale căror contracte expiră în vară. Nu vor fi discuţii înainte de meciul cu ACS Poli. Nu am făcut o strategie pentru că singurul meu gând este să câştigăm această finală, mă tem de o relaxare în rândul jucătorilor. 

Ne vom bate la titlu dacă vom avea un lot bun, echilibrat şi valoros. Depinde mult de jucătorii pe care vom reuşi să-i aducem. Eu sper că vom reuşi să aducem jucători buni, ăsta a fost un aspect pe care l-am stipulat clar în contract. Dacă vrem să avem continuitate, să intrăm în grupele Europa League, pentru că asta îmi doresc, toată lumea trebuie să facă un efort pentru realizarea acestui lucru, aducerea unor jucători de valoare", a spus Contra.

O altă dorinţă manifestată de Contra este ca jucătorii care vor pleca de la Dinamo să fie vânduţi pe sume consistente, de pe urma cărora să se poată reinvesti bani în aducerea unor înlocuitori pe măsură. 

"Îmi doresc ca în cazul în care vor pleca jucători, ei să plece pe un preţ corect, pe bani mulţi, conform valorii lor. Astfel, să-i putem înlocui cu alţi jucători de valoare. Avem jucători buni, de echipa naţională, iar dacă pleacă aş vrea să plece pe bani mulţi", a spus Contra, la TV Digi Sport.

Citeşte şi: Cu o ofertă sub FCSB, Dinamo a schimbat strategia » Cum îl ademenește Contra pe Teixeira: "La Steaua nu va avea așa ceva"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1425838917717550
John Milne  •  17 Mai 2017, 01:10

Le dubleaza portia de ciorba .

fangigi
fangigi  •  16 Mai 2017, 22:39

Adica sa cumperi ieftin si sa vinzi scump? Buna treaba!;)

aldo_m
aldo_m  •  16 Mai 2017, 22:04

daca..lazar...era...la..fcsb...era.vandut,,cu,,,cinci...milioane...negoita...e.ca..si..nicolae

Vezi toate comentariile (3)
Comentează