FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cu o ofertă sub FCSB, Dinamo a schimbat strategia » Cum îl ademenește Contra pe Teixeira: "La Steaua nu va avea așa ceva"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 20:32

Cosmin Contra, antrenorul care va continua la Dinamo şi din sezonul viitor, a declarat că şi-ar dori să-l aducă la echipă pe portughezul Felipe Teixeira (36 ani), în prezent la Astra, aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate încă de luni. 

Tehnicianul care i-a revitalizat pe "câini" în 2017 a declarat că, în ciuda faptului că FCSB i-ar asigura portughezului un salariu mai mare decât Dinamo, el îi garantează mijlocaşului că va fi titular meci de meci. 

"Ca antrenor, îmi doresc jucători buni. Teixeira e un astfel de jucător, l-am antrenat la Petrolul, am făcut performanţă alături de el şi mi-aş dori să-l am din nou sub comandă. 

Dacă va veni la Dinamo, îi va plăcea mult să lucreze cu mine şi, în plus, va avea garanţia că va juca meci de meci. La Steaua n-ar fi sigur de acest lucru. 

N-am apucat să vorbesc cu el, am vorbit puţin înaintea meciului cu Astra din play-off, dar nu am vorbit despre ipoteza de a veni la Dinamo", a declarat "Guriţă".

Mai devreme, Gigi Becali a anunţat că Teixeira este o ţintă clară şi pentru FCSB. El e pregătit să îi ofere portughezului un salariu mai mare cu 5.000 de euro decât cel propus de Dinamo.

Tehnicianul dinamovist a mai mărturisit că şi l-ar dori şi pe Ciprian Deac, mijlocaşul de 31 ani al lui CFR Cluj. 

"Mi-l doresc pe Deac, dacă s-ar putea să vină. Nu au existat discuţii, dar, din informaţiile pe care le-am avut în iarnă, el a semnat cu CFR Cluj un contract pe trei ani şi nu s-a pus problema să vină până acum.

Dacă există această clauză cum că ar putea semna cu altă echipă dacă CFR nu iese din insolvenţă, atunci mi-l doresc, pentru că este un jucător bun", a adăugat Contra, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  17 Mai 2017, 08:53

e bun pentru dinamu,mai ales ca trebuie sa se intareasca si ei,daca nu vor sa se faca iar de ras in cupele europene.sper sa scoata adventistul macar un milion pentru transferuri,ca in campionatul care vine nu cred ca mai merge cu hai-rupismul lui Cosmin

sscorpioss
sscorpioss  •  16 Mai 2017, 22:35

Pai sa-l bage si pe Dinu, la inchidere, si facem 20 de campionate...Ne trebuie fundas stg...si inca un atacant...atat!!!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  16 Mai 2017, 22:33

Iooooi, ce tare jucator! Daca te gandesti ca Rodriguez sau Isco n-au locul asigurat ....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează