FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Contraargumentele gorjenilor » Ce l-a determinat pe Maxim să refuze oferta Stelei şi să rămînă la Pandurii

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 22:16

Transferul lui Maxim la Steaua este telenovela finalului de an în Liga 1. Gigi Becali a oferit argumentele pentru care jucătorul Pandurilor ar trebui să semneze cu roş-albaştrii, dar Marin Condescu a explicat de ce pentru Maxim e bine dacă rămîne pe loc.

" Oferta nu a fost atrăgătoare pentru Maxim. La noi cîştigă peste 6.000 de euro pe lună, este titular, are şansa să joace. Pandurii îi oferă o siguranţă mai mare decît ar avea la Steaua, din acest punct de vedere.

Financiar nu este mare diferenţă şi nu pare dispus să plece. Noi l-am ajutat să îşi ia şi maşină, e legat de Pandurii", a spus Condescu la Digi Sport Special.

Pentru Maxim, Steaua a oferit 500.000 de euro, Rocha, Stanca şi 20% dintr-un eventual transfer. Clubul din Tîrgu Jiu a acceptat oferta, dar jucătorul a refuzat propunerea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
plischi
plischi  •  18 Decembrie 2012, 07:54

iata c-am mai gasit un text despre steaua, dar de-al dracu' nu comentez. haide ca glumeam! ar fi fost bine ca oamenii de la club - de la orice club, de fapt - sa discute lucrurile astea - transferuri, schimburi etc - fara sa-i implice pe jucatori. nu se stie niciodata cand te-apuci sa spui "nu ma duc la aia nici gratis (!!)", iar peste un an sa le imbraci tricoul. suporterul nu uita...

andystar
andystar  •  18 Decembrie 2012, 01:22

garoii sa comenteze la ei in ti !

vladutz13
vladutz13  •  18 Decembrie 2012, 01:07

Ce experienta poate sa acumuleze la Pandurii???? Dupa un sezon excelent in continuare nu este titular la Nationala si nici nu cred ca o sa devina.... daca nu prind cupele europene mai rateaza un an, pt ca nu o sa-l vada nimeni de-afara daca e bun sau nu

Vezi toate comentariile (41)
Comentează