FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Contracandidaţii la şefia FRF se atacă » Popescu: "Săracul, vorbeşte fără să ştie" / Burleanu: "Sînteţi urmărit penal!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 decembrie 2013 22:27

Fostul internaţional a invocat la DolceSport "lipsă de respect" din partea contracandidatului său, iar acesta a trimis în replică, ieri, o scrisoare publică în care îl acuză pe Popescu că nu are "pregătirea şcolară şi profesională necesară pentru ocuparea funcţiei".

Avem trei candidaţi la preşedinţia FRF, Gică Popescu, Răzvan Burleanu şi Marcel Puşcaş, iar primii doi au intrat deja într-un joc al atacurilor.

După ce, la conferinţa în care şi-a lansat candidatura, Burleanu a declarat că "Popescu vrea să conducă FRF cu liceul industrial şi o serie de eşecuri financiare", fostul fotbalist a comentat ieri la DolceSport. "Nu mă mai surprinde absolut nimic în societatea românească. Sînt obişnuit cu această lipsă de respect!"

Primul atac al "Baciului"
Popescu a continuat, "nu o să mă auziţi niciodată atacînd unul dintre adversari", după care a pornit ironic: "Nu mă interesează ce declară acel om. Săracul, vorbeşte fără să ştie, vorbeşte ca să se afle în treabă".

Acuzat în repetate rînduri de Burleanu că e "omul cumetriilor", Popescu nu a ignorat acest capitol: "Dacă se referă la foştii mei colegi de naţională, Hagi, Stelea, Belodedici sau Prodan, cînd vorbeşte de cumetrii, are dreptate. Mi-aş dori ca această campanie să se bazeze pe respect, pe proiecte".

"O poză de grup şi o compilaţie de idei"
Ieri, pe site-ul de campanie, Răzvan Burleanu a publicat o scrisoare deschisă către Gică Popescu în care contraatacă în termeni duri. Iată principalele fragmente:

"Statul român vă urmăreşte penal pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, infracţiuni comise chiar în domeniul sportiv pe care doriţi să-l conduceţi. Aţi fost asociat cu persoane considerate ca fiind cel puţin dubioase. Am spus că aţi avut câteva nereuşite în afaceri soldate cu insolvenţă sau faliment"

"Aţi vrea să facem abstracţie de una dintre identităţile dumneavoastră, cea îndoielnică, şi să o favorizăm pe cea decentă a sportivului care aţi fost. Însă, surpriză! Domnule Gheorghe Popescu, sunteţi una şi aceeaşi persoană! Iar persoana este garanţia proiectului pe care îl prezintă"

"Cum de dumneavoastră, care invocaţi respectul, spuneaţi că v-aţi retras din comisia UEFA în care activaţi pentru a nu-i afecta imaginea, dar, în acelaşi timp, vreţi să fiţi preşedintele fotbalului din România? Să fim noi oare mai puţin demni de scrupulele şi respectul dumneavoastră?"

"V-aţi prezentat candidatura cu o poză de grup şi o compilaţie de idei. Sunt convins că veţi avea un proiect până la urmă, dar, fără să vreau să fiu polemic sau insinuant, îmi permit totuşi să vă întreb: dacă vă macină soarta fotbalului românesc, de ce nu a fost gata până acum?"

"Aţi fi de acord ca în primul unsprezece al echipei naţionale să intre un manager profesionist, doar pentru că, în timpul liber, mai joacă şi ceva fotbal? Nu vă aşteptaţi să primiţi un cec în alb pentru o altă categorie prefesională decât cea în care aţi activat"

Pe 16 decembrie, CEx va decide data alegerilor pentru preşedinţia FRF. Cel mai probabil, vor avea loc în prima săptămînă din martie 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
bibiloiu
bibiloiu  •  06 Decembrie 2013, 15:58

Popescu si chivorchian sunt cele mai proaste alegeri pentru fotbalul romanesc . De fapt popescu este expresia printre altele a incompetentei si necinstei , faptul ca stiinduse aceste lucruri totusi candideaza se datoreaza numai zonei istodice din care provin multi ca el ...................

14mai1948
14mai1948  •  06 Decembrie 2013, 12:20
Postat de terminatorul2 pe 06 Decembrie 2013, 12:00

"Sînteţi urmărit penal!" Mare lucru . Parca Iorgulescu nu este urmarit penal : )))

nu e urmarit penal ,are o sentinta de 3 ani cu suspendare nu e definitiva (o decizie judecatoreasca e data ) iorgulescu nu are sentinta ca popescu,piti ,asa si mircea sandu ,mitica dragomir au dosare pe rol sint invinuiti asta nu inseamna ca sint si vinovati ,popescu e gasit vinovat de instantele din romania si cit de bun manager e ?are numai blufuri in afaceri ,e bun ca,continua ce au inceput sotia lui mircea sandu ioan becali mircea sandu si altii din 90 incoace citeste aici mai multe - ://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fostul-dinamovist-sorin-raducanu-i-a-facut-un-portret-nefardat-sotiei-lui-mircea-sandu-civilizata-dar-a-trait-printre-infractori-282130.html nu competenta il impune si co

radianu
radianu  •  06 Decembrie 2013, 12:16

Intr-o tara democrata in care legile sunt respectate,nici macar nu ar fi fost acceptata o candidatura a unui om cercetat penal! Dar suntem in Romania!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează