FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Contre între Marius Șumudică și Adrian Porumboiu, după dezvăluirile din emisiunea lui Ioanițoaia: „Mă face mincinos?! Șumudică era ascultător, nu avea argumente cu mine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 11:56

Adrian Porumboiu i-a răspuns lui Marius Șumudică (48 de ani), după ce antrenorul a declarat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, că niciun patron nu s-a băgat peste el, nici măcar Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la FC Vaslui. 

„Cu alte cuvinte, mă face mincinos! Șumudică e un băiat simpatic. Nu știu de ce revine pe acest subiect. Nu e singurul antrenor peste care am intervenit și am făcut-o bine. Șumi era ascultător. Eu n-am fost refuzat niciodată, fiindcă antrenorii nu aveau argumente. 

Nu știu de ce zice asta Șumi acum, că și jucătorii știau. Încearcă să dezgroape niște lucruri. Putea trece peste asta mult mai elegant. Trebuia să treacă peste subiectul ăsta sau să recunoască direct. El trebuie să aprecieze Vasluiul că aici a ieșit în lumea bună a fotbalului”, a declarat Porumboiu la Pro X.

„Niciun patron nu s-a băgat. Nici Porumboiu”

Șumudică a fost întrebat de moderatorul Ovidiu Ioanițoaia dacă ar putea lucra cu Gigi Becali, în condițiile în care el se bagă peste antrenor: „Nu accept așa ceva. Mie mi-a intrat bașcanul acum în vestiar după un meci și-a zis: «Băi băieți, Șumudică e antrenorul pentru încă un an. El e șeful. Eu vin să vă anunț bonusurile și să vă aplaud. În rest, el e șeful aici!»”. 

Întrebat dacă a existat vreun patron care să se bage peste el, Șumudică a replicat: „Niciodată! Nici Porumboiu, chiar dacă s-a zis că mi-a făcut mie două schimbările ca să câștig meciul. Eu n-am vrut să intru în polemică. La acel meci, când Daniel Stanciu era director sportiv și Edi Iordănescu, secund, eu am făcut schimbările la pauză. 

Edi mi-a zis «Bă, ești nebun? Cum să bagi doi atacanți la 0-0?» Domnul Porumboiu era vizavi, nu avea voie să vină la meci. Era suspendat. Când a văzut schimbările, i-a zis lui Becali: «Am făcut două schimbări, te bat, Gigi!». Am câștigat și-a rămas așa.  Eu îl respect pe domnul Porumboiu, dar niciodată nu mi-a dat un telefon să-l bag pe X sau pe Y”.  

Marius Șumudică a antrenat-o pe FC Vaslui în 2012.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică: „Porumboiu mă suna în cameră” » Cum s-a lăudat că i-a făcut schimbările cu Steaua: „Edi mi-a zis «Bă, ești nebun?»”

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică, fermecat de Ianis Hagi: „Mă las de antrenorat dacă Messi și Ronaldo reușesc ce face el” + „Tricoul României cu numărul 10 trebuie pus unde scrie Hagi!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  01 Noiembrie 2019, 17:27

Doi neica nimeni.....

laurkro
laurkro  •  01 Noiembrie 2019, 17:01
Postat de romeverest pe 01 Noiembrie 2019, 14:25

Se putea sa nu intervina Porumboiu ?? El este inventatorul fotbalului in Romania, le stie pe toate, nu poate fi contrazis, iar cu toate acestea a reusit in scurt timp marea performanta sa faca disparuta o echipa din peisajul fotbalului romanesc !! Mare performanta !!

Corect, dar nici cu papagalul de Sumudica chestie mică nu îmi e rușine...

romeverest
romeverest  •  01 Noiembrie 2019, 14:25

Se putea sa nu intervina Porumboiu ?? El este inventatorul fotbalului in Romania, le stie pe toate, nu poate fi contrazis, iar cu toate acestea a reusit in scurt timp marea performanta sa faca disparuta o echipa din peisajul fotbalului romanesc !! Mare performanta !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează