FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică, fermecat de Ianis Hagi: „Mă las de antrenorat dacă Messi și Ronaldo reușesc ce face el” + „Tricoul României cu numărul 10 trebuie pus unde scrie Hagi!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 20:00

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Acesta a vorbit în termeni laudativi despre Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofenisv), fotbalistul lui Genk.

Ianis > Messi și Ronaldo

„Hagi e Regele pentru mine! Și despre Ianis, fiul lui, am zis că este un jucător în devenire, de mare clasă. Mai are de muncit, dar are toate calitățile. Poate să fie top, top, top! Să-l punem pe Ronaldo și să-l luăm și pe Messi. Să-i punem să bată cornere. Dacă unul dintre ei bate cornere cu ambele picioare cum o face Ianis Hagi, eu mă las de antrenorat!”, a spus Șumudică.

„El când pleacă spre penalty, portarul advers nici nu știe cum bate. Dacă el se duce perpendicular pe minge, nu știi cum dă, cu stângul sau cu dreptul.

L-ați văzut pe Messi sau pe Ronaldo să bată cu piciorul celălalt? Messi cu dreptul sau Ronaldo cu stângul? Păi și-atunci? Eu v-am dat un exemplu despre ce poate să facă acest copil!”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

„Trebuie să poarte numărul 10”

Ianis a purtat pentru prima oară numărul 10 la prima reprezentativă a echipei naționale în meciul Insulele Feroe - România 0-3, iar acest lucru a adus aminte de vremurile în care Gheorghe Hagi, tatăl său, a făcut istorie în acest tricou pentru „tricolori”.

„Ianis Hagi e numărul 10! Unde scrie Hagi în cabină și are ghetele jos, tricoul cu numărul 10 trebuie pus acolo direct! Ianis trebuie susținut. Ce ne vine din spate? Pe cine să facem numărul 10, dacă nu-l ajutăm pe Ianis?

Să bați 11 metri și cu stângul și cu dreptul și să nu-ți dai seama de biomecanică... Este incredibil! Incredibil! Nu există în Europa și în lume ce face Ianis. Pe o distanță de 40 de metri nu-ți dai seama dacă e stângaci sau dreptaci”, a afirmat Șumudică în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

24 de goluriși 14 pase decisive a reușit Ianis pentru Viitorul, clubul la care s-a format, în 92 de meciuri oficiale

„N-am văzut așa ceva. Nu există ca el”

Tehnicianul lui Gaziantep este impresionat de modul în care Ianis Hagi lovește mingea la fel de bine atât cu piciorul drept, cât și cu piciorul stâng.

„În criză de spațiu și timp, unuia care-i vine pe stângul trebuie să și-o întoarcă pe dreptul și invers. El nu are probleme de genul ăsta. Ianis este numărul 1 ca lovire a mingii și biomecanică. N-am văzut așa ceva. Nu există ca el!”, a mai afirmat Șumudică.

3 goluri și 2 pase decisiveare Ianis Hagi pentru Genk până acum, în 13 partide oficiale

VEZI ȘI:

17 zile până la România-Suedia » Până vine meciul, Alex Mitriță se odihnește! Cine ar trebui să fie titular, el sau Florinel Coman? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
146331086761841
Vlad Georgescu  •  31 Octombrie 2019, 15:41

Ianis Hagi, n-o să ajungă un mare jucător niciodată, este doar supraevaluat de cei din presă care sunt fanii lui ta-su! Cât privește faptul că lovește mingea cu ambele picioare nu inseamnă mare lucru, dar este bine că poate s-o facă! Smecherul de Bucale pe nume Sumudică, are vreun scop ascuns de-l gratulează exagerat pe Ianis. Ba mai mult ne spune că "gigantii" Messi și Ronaldo nu pot bate un corner cu ambele picioare! Ei și care e problema? Dacă se continuă cu exagerările la adresa lui Ianis, și punându-se presiune pe bietul de el, poate claca definitiv! Presa, ta-su, dar și alții gen Sumudică trebuie să înceteze cu supraevaluarea la adresa unui jucător mediocru, pt că poate să-l distrugă fotbalistic, dar și că om, pt că nu poate ajunge la nivelul care i s-a "pus" în spate!

106683413108068
Francisc Dascal  •  31 Octombrie 2019, 11:16

Atentie Europa,atentie restul lumii in curand vine Taifunul romanesc in fotbal.Ani la rand vom fii campioni Europeni,Mondial si la nivel de cluburi vom domina competitiile .Bravo Sumudica !!!

urdea2020
urdea2020  •  31 Octombrie 2019, 10:58

Ianis bate penalty cu capul, este ambidestru, joaca la fel de bine cu ambele picioare, foloseste cele doua emisfere ale creierului. Bai ***, ii faceti rau in primul rand lui Ianis, poate acesta este adevaratul vostru scop?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează