FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Contre la nivel înalt » Reghe şi Piţurcă nu reuşesc să cadă de acord asupra jucătorilor care vor fi lăsaţi la naţională

Articol de , - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 decembrie 2012 20:15

Deşi au discutat în urmă cu două săptămîni, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi selecţionerul Victor Piţurcă tot n-au ajuns la o înţelegere.

Piţi vrea să ia trei stelişti cu el de la începutul cantonamentului pe care echipa naţională îl va susţine în Spania în vederea partidelor amicale cu Polonia şi cu Islanda, programate pe 2, respectiv 6 februarie. Fotbaliştii pe care i-ar dori sînt Tănase, Chiricheş şi Gardoş, însă Reghecampf, deşi iniţial acceptase, acum nu mai e de acord să-i lase pe ultimii doi, avînd în vedere că, în aceeaşi perioadă, roş-albaştrii se vor pregăti în Antalya.

"Avem mare nevoie de aceşti jucători, pentru că pregătim meciul cu Ajax. Atît eu, cît şi antrenorul echipei naţionale ne dorim acelaşi lucru: ca jucătorii să fie în formă, dar eu îmi doresc asta şi mai mult, pentru că eu am nevoie de ei pe data de 14 februarie, pe cînd selecţionerul mai are timp să pregătească meciurile cu Ungaria şi cu Olanda, programate la finalul lui martie", a spus Reghe la DigiSport.

Tehnicianul Stelei speră să-l facă pe Piţi să accepte să-l cheme la "naţională" doar pe Cristi Tănase, de care s-ar putea lipsi, avînd în vedere că mijlocaşul e suspendat pentru partida de pe Amsterdam Arena: "Îi putem lăsa un singur jucător: pe Tănase. El oricum n-are drept de joc!".


"Am avut o discuţie şi m-a rugat să-i las trei jucători la echipa naţională, dar e foarte greu să fac asta pentru că şi noi avem mare nevoie de ei. Sînt sigur că ne vom înţelege şi că vom găsi o modalitate ca toată lumea să fie mulţumită"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Îl înţeleg pe Reghecampf, trebuie să pregătească partidele din Europa League. Dar vreau ca Tănase, Gardoş şi Chiricheş să vină de la începutul pregătirii, iar pe ceilalţi sînt dispus să-i aştept pe data oficială"
Victor Piţurcă, pe 18 decembrie

9 stelişti a convocat Piţurcă la precedenta acţiune a echipei naţionale: Tătăruşanu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici, Ad. Popa, Pintilii, Cr. Tănase, Chipciu şi Bourceanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Decembrie 2012, 12:03

Va bateati cu caramida in piept ca aveti 25 de stelisti la nationala, ca numai prin voi exista nationala, ca numai voi contati !!! Acum care e problema ? Aha, cand sunteti laudati, va fata vaca, cand trebuie sa va implicati si la lucruri mai naspa, va moare vitelul !!!! Parca in cantonamentul din Spania, (care e de fapt un pretext pentru libidinosii din FRF si Liga, sa-si faca un concediu gratis cu nevestele impaiate), i-ar pune sa sa lupte cu taurii , nu tot fotbal ar face, nu tot antrenamente... ! Ca de obicei, chestii de caracter....

spartanul
spartanul  •  27 Decembrie 2012, 11:43

pana mai ieri stoia nu se auzea acum cand dinamo rapid sint in groapa hop si stoia nu mai pori sa te caci de stelisti peste tot ca ca pureci hu hu

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Decembrie 2012, 11:40

Piti in mod normal ar trebui sa i lase jucatorii lui RegheBlat...e important sa nu mai aiba nicio scuza daca nu trece de Ajax ...asa cum a promis ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează