FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - FCSB

EXCLUSIV ANAD, apariție-surpriză la Supercupa României » Ce s-a întâmplat, după ce campioana CFR Cluj renunțase la controlul antidoping

ANAD va efectua un control antidoping la finalul Supercupei României. Vor fi testați câte 3 fotbaliști de la CFR Cluj și FCSB. +41   FOTO
ANAD va efectua un control antidoping la finalul Supercupei României. Vor fi testați câte 3 fotbaliști de la CFR Cluj și FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 19:27 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 17:07

ANAD va efectua un control antidoping la finalul Supercupei României. Vor fi testați câte 3 fotbaliști de la CFR Cluj și FCSB.

CFR Cluj a comandat inițial controlul antidoping de la Supercupa cu FCSB. Campioana își asumase plata tuturor cheltuielilor, dar s-a răzgândit între timp. Din informațiile Gazetei, ofițerii Agenției Naționale Antidoping și-au făcut totuși apariția la arena „Ilie Oană”, pe cont propriu. 

Control antidoping la Supercupa dintre CFR și FCSB

ANAD a surprins cele două combatante și va testa câte 3 fotbaliști din fiecare tabără. Controlul va fi unul complex, atât probe de urină, cât și probe de sânge, după modelul pantentat deja în finalul sezonului regulat.

FCSB și CFR Cluj, cele mai testate echipe din Liga 1

FCSB va fi la al 3-lea control antidoping în anul calendaristic 2021, după cel din „optimea” de Cupă cu Dinamo și cel din remiza cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0. „Feroviarii” au trecut și ei prin asta în ultima rundă a sezonului regulat, contra oltenilor.

Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, dezvăluia în urmă cu două săptămâni: „FCSB-ul este una dintre echipele care este în top ceea ce înseamnă numărul de prelevări, analize. Cred că CFR şi FCSB sunt primele. E normal, sunt echipele care s-au bătut pentru campionat în ultimii ani”.

VIDEO Cristi Balaj explică metodele de dopaj din sport

Citește și alte știri despre CFR Cluj și FCSB: 

EXCLUSIV Proteste înainte de CFR Cluj - FCSB: „De ce se joacă la Ploiești și e un arbitru din București? CFR pornește cu un handicap”

Gigi Becali, decizie care îi va înfuria pe fanii lui FCSB: „Asta i-am spus lui Toni Petrea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  16 Aprilie 2021, 10:43

OK ... si cine a platit testele atunci ? Iarasi din banii publici ?

parpalache
parpalache  •  16 Aprilie 2021, 09:29

Aa!Acum ne-am lamurit de ce fcsb a trimis pe teren toate rezervele...rezervelor,de era sa-i trimita pe teren si pe alde Stoichitza si Justin Stefan, daca nu ar fi gasit de 11 jucatori!Clar!„Ofitzerii”ANAD„s-au spovedit”la cuviosul personaj din Pipera!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează