FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Teste antidoping la derby-urile cu FCSB » Craiova și CFR Cluj plătesc toate cheltuielile

FCSB - Universitatea Craiova 0-0, în returul din sezonul regular +12   FOTO
FCSB - Universitatea Craiova 0-0, în returul din sezonul regular

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2021 13:28 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 14:28

ANAD va efectua teste antidoping la finalul meciului din această seară, dintre Universitatea Craiova și FCSB. La fel și etapa următoare, când CFR Cluj îi va vizita pe „roș-albaștri”.

Tradiția testărilor antidoping la derby-uri, începută în acest an în Liga 1, continuă și în etapele 4 și 5 din play-off. Din informațiile GSP.ro, Agenția Națională Antidoping (ANAD) a fost solicitată pentru efectuarea testelor antidoping la meciul din această seară, dintre Craiova și FCSB, precum și la duelul dintre FCSB și CFR Cluj de pe 3 mai, care contează pentru etapa 5.

Teste antidoping la Universitatea Craiova - FCSB

Costurile pentru testări vor fi suportate de Craiova, respectiv CFR Cluj. Luni, Marcel Popescu, managerul general de la CS Universitatea Craiova, anunța că vrea corectitudine în play-off și cerea controale antidoping chiar și la bazele de antrenament ale candidatelor la titlu, nu doar la meciuri. „Vrem ca finalul de campionat să fie jucat corect, fără mijloace nepermise, mă refer la doping. Universitatea Craiova nu face din controlul antidoping o armă”, a spus acesta.

FCSB și CFR Cluj, cele mai testate echipe din Liga 1

FCSB va fi la al 4-lea control antidoping în anul calendaristic 2021, după cel din „optimea” de Cupă cu Dinamo, cel din remiza cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0, și cel de la Supercupa României, unde ofițerii Agenției Naționale Antidoping și-au făcut totuși apariția pe cont propriu. „Feroviarii” au trecut și ei prin asta în ultima rundă a sezonului regulat, contra oltenilor, precum și la Supercupă.

Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, dezvăluia în urmă cu o lună: „FCSB-ul este una dintre echipele care este în top ceea ce înseamnă numărul de prelevări, analize. Cred că CFR şi FCSB sunt primele. E normal, sunt echipele care s-au bătut pentru campionat în ultimii ani”.

VIDEO. Cele mai bune cote pentru Universitatea Craiova - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Idee bizară pentru Liga 1: „Ultimul loc din play-off să dea baraj cu o echipă din Liga 2!”

Injecție financiară pentru cluburile din Liga 1 » Peste 9 milioane de euro virate astăzi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
calorifer
calorifer  •  29 Aprilie 2021, 14:43

Perfect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează