FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Cooperativa anti-FCSB » Cum contraatacă Becali + Singurul posibil aliat al roș-albaștrilor

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 00:00

Roș-albaștrii sunt amenințați din cauza situației în care se găsesc dușmanii lor, scoși din lupta pentru titlu: trei echipe arbitrează lupta pentru titlu dintre rivala roș-albastră și un club este neutru.

Diferența de trei puncte față de Viitorul nu constituie singura problemă pentru FCSB. Echipa lui Reghecampf va avea returul la București cu formația lui Hagi, așa că depinde, teoretic, doar de ea în etapele care au rămas. După 1-3 la Ovidiu, poate câștiga pe Arena Națională cu 2-0 sau la o diferență chiar mai mare, așa încât să ajungă în avantaj la meciurile directe cu dobrogenii.

Doar că mai sunt 7 etape de jucat, nu numai meciul direct. Ceea ce înseamnă că adversarele celelalte din play-off se pot implica, pot să influențeze lupta pentru titlu cu prestațiile pe care le vor avea în partidele cu favoritele. În ce fel se poate influența cursa finală?

Din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală puteți afla detaliile coaliției anti-FCSB și analiza luptei din play-off!

Alte subiecte exclusiv print:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Aprilie 2017, 02:15

adevarata cooperativa merge ca unsa. al 3 lea meci din 4 de playoff in care arbitrii trag cu steaua.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  06 Aprilie 2017, 10:57

Poa' sa fie si mama cooperativei ... daca Steaua isi castiga meciurile , restul e degeaba,iar inceputul sezonului regular nu prevestea asta,o asemenea lupta stransa ! Forza STEAUA !

andrei.f
andrei.f  •  06 Aprilie 2017, 09:53

Cu siguranţă, Astra va trage tare deseară, asta face parte tot din blatul cu Viitorul !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează