FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO // EXCLUSIV Fostul conducător din Liga 1 acuză: „Copiii nu mai vin la fotbal, acum trag pe nas!”

Articol de , - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 09:39 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 09:56

Într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor, Romeo Pașcu (79 de ani), fostul președinte al celor de la FC Brașov și fost membru al Cooperativei, a vorbit despre problema drogurilor în rândul copiilor din România.

Romică Pașcu este de părere că din ce în ce mai mulți tineri aleg drogurile sau jocurile video în locul fotbalului. 

Romeo Pașcu: „Copiii nu mai vin la fotbal, acum trag pe nas!”

- Domnule Pașcu, de ce avem peisajul acesta trist la meciurile de la Brașov? 
- Așa este, nu mai avem atmosfera de altădată... Totuși, eu sunt optimist că o să revină atmosfera din trecut. Fotbalul înainte era tratat sub alte aspecte, astăzi e tratat diferit. Copiii nu mai vin la fotbal, că stau toată ziua pe jocuri sau mai trag pe nas! Nici nu știu de unde apar astea prin România... 

- Vă referiți la raportul privind consumul de droguri, care a explodat la noi în țară. 
- Da, da. Eu am auzit de prafurile astea numai după Revoluție. Mă rog, e treaba lor. Revenind la fotbal, am vorbit de curând cu domnul Stoichiță și îi spuneam că toate echipele, plecând de la Autobuzul București, Jiul Petroșani, Târgu Mureș sau Bihor, toate aveau câte patru, cinci jucători care puteau să fie la lotul național. 

- De ce s-au schimbat atât de mult vremurile? 
- Păi, atunci învățau fotbalul de la mămica! Că dacă n-ai talent de la mămica nu poți să fii niciodată un fotbalist mare, și nici ofițer de informații, așa cum am fost eu. Le mai ziceam eu unora: „Domn'e, dacă tu nu ai talent, nu ai cum să lucrezi în domeniul ăsta!”.

Citește și: 

El e noua marfă de export la FCSB » Hagi l-a dat afară, Becali visează să ia 5 milioane de euro
FCSB
El e noua marfă de export la FCSB » Hagi l-a dat afară, Becali visează să ia 5 milioane de euro
Alex Ioniță II se destăinuie într-un interviu pentru Gazetă: „Mi-am acceptat greșelile, iar acum mă bucur de viață, de familie și de fotbal!”
RAPID
Alex Ioniță II se destăinuie într-un interviu pentru Gazetă: „Mi-am acceptat greșelile, iar acum mă bucur de viață, de familie și de fotbal!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
voinea72
voinea72  •  10 Septembrie 2022, 11:34

La cati bani cere un club de la copii, acum...cum sa-i mai dea parintii? Inainte erau cautati si adusi la cluburi, gratis. Asta, in loc sa fie-n puscarie, acum face morala cu ajutorul presei. Pe astia-i promoveaza media, care au furat ca sa traga pe nas beizadelele lor, gen Iorgulescu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează