FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA 4-4

Copilării

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Gafe şi execuţii spectaculoase într-unul din cele mai interesante meciuri din ultimii ani.

E sezonul în care Dinamo ţine cu tot dinadinsul să le arate propriilor suporteri că există oricînd loc pentru mai rău! “Cîinii” prind Cupa UEFA doar pentru că statutul României în clasamentul coeficienţilor trimite în Europa şase echipe din Liga I. Roş-albii n-au cîştigat nici un derby, luînd un singur punct din întîlnirile cu CFR Cluj, Steaua şi Rapid. Ce le mai rămăsese?

Un record vechi de 14 ani, pe care l-au jucat ieri ca la ruleta rusească . Din 1994 nu mai bă­tu­se Ştiinţa în Ştefan cel Mare. Echipa lui Costea venise să lupte cu istoria.

Dina a marcat primul gol. Încă două reuşite pentru Craiova, o dată înaintea pauzei, iar a doua oară imediat ce au ieşit de la vestiare. Costea plus Gîngioveanu, ultimul cadou de la Lobonţ. Între primul şi al doilea gol al Universităţii, Stoica îi lăsase pe alb-albaştri în zece.

Echipa lui Napoli şi-a păstrat elanul fantastic şi în primele mi­nute de joc în inferioritate, dar a pi­cat moartă în repriza a doua. Di­na­mo s-a trezit la viaţă ca Fran­ken­stein şi tot ca un monstru a în­ce­put să marcheze non stop. Duble Bratu (foto) şi Dănciulescu! Napoli ame­ţea pe bancă, amărît că nu se tre­zise la timp să schimbe ceva într-o echipă care a uimit, du­pă care a leşinat, în acelaşi spectacol.

Dar Lobonţ a mai comis-o o dată! A respins ca fript o minge şutată din lovitură liberă şi Costea a făcut iarăşi egal! Iar Rednic, din faţa televizorului, se gîndea dacă nu cumva analizele amănunţite ar trebui să fie anexate la contractul cu Borcea.

“Meritam victoria, iar dacă Gigi crede că mă poate păcăli etapa viitoare se înşală. M-au luat de prost! E un sistem ticăloşit!
Adrian Mititelu patron U Craiova

“E greu să cîştigi 10 contra 14. Cu Steaua vom juca pentru onoarea noastră”
Mircea Bornescu portar U Craiova

“Nu-mi explic rezultatul”
Antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli, crede că echipa sa ar fi trebuit să obţină toate cele trei puncte în Ştefan cel Mare. “Meritam vic­to­ria, sînt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat. Nu pot să îmi explic nici acum cele patru goluri primite. Craiova nu va face jocurile nimănui, va juca doar pentru onoarea ei”, a spus tehnicianul Universităţii la finalul partidei.

Lobby a plîns
Cornel Dinu a spus că Lobonţ are pe conştiinţă golul lui Gîngio­vea­nu. “La golul 3, Lobonţ a scă­pat mingea, dar la golul 4 nu tre­buia să ajungă Costea la balon îna­in­tea fundaşilor noştri. Trebuia ca apărătorii să intervină”. La fi­nalul partidei, Lobby a rămas la ves­ti­a­re aproape o oră şi a plîns de su­pă­rare că a greşit. Portarul s-a sim­ţit vinovat pentru că, fără greşeala sa, Dinamo ar fi învins.

Obscenităţi
La pauză, cînd scorul era 2-0 pen­tru Uni­ver­­si­tatea, su­porterii de la tribuna a II-a i-au înjurat pe jucătorii dinamo­vişti care in­trau la ves­ti­a­re. Zicu (foto) le-a arătat degetul mijlo­ciu, iar aceştia i-au cerut lui Ro­po­tan, singurul pe care l-au apla­­udat, să-i aplice o corec­ţie mijlo­caşului. La final, fa­nii l-au în­ju­­rat iar pe Zicu şi i-au cerut să ple­ce. “Plec, nu vă faceţi griji!”, le-a răspuns Ianis.

I-a dat afară cu bodyguarzii!
După ce tot meciul a fost ţinta injuriilor fanilor, Vasile Turcu nu a mai rezistat. După golul de 4-3, un grup de suporteri de la tribuna 0 l-a apos­trofat pe acţionar. Acesta şi-a trimis şase gărzi de corp pen­tru a-i da afară pe doi din grupul respectiv. În timp ce body­guar­zii îi scoteau din stadion, i-a înju­rat la rîndul său.

Conflict cu oltenii
Scandal după golul 4 al lui Dina­mo între olteni şi dinamovişti! Oas­peţii au vrut să se ducă peste fanii “cîinilor” de la tribuna a II-a. A fost nevoie de intervenţia în for­ţă a jandarmilor. Aceştia i-au cal­mat pe craioveni, care erau gata-ga­ta să rupă şi gardul care îi des­păr­ţea de teren!

Glumă? “Tu baţi la Dinamo, eu bat la Craiova!”
Adrian Mititelu şi Gigi Becali s-au văzut ieri la restaurantul lui Turcu, Clasa di T, unde patronul craiovean a luat masa cu şefii dinamovişti, iar cîteva ore mai tîrziu s-au contrat în declaraţii. “Eliminarea lui Stoica a fost comandată, trebuia să lipsească în jocul cu Steaua!”, a acuzat Mititelu la Fanatik Show. Olteanul a insinuat apoi că finanţatorul roşalbaştrilor i-ar fi propus să o lase mai moale în jocul de sîmbătă: “Gigi a spus mai multe la restaurant, ştie la ce mă refer, a vrut să mă îmbîrlige”. Becali a replicat: “I-am zis: «Băi, Adriane, dacă bateţi pe Dinamo, mă laşi apoi să te bat?» Am glumit, normal. Îl credeam băiat deştept, dar a început să abereze. E o mare tîmpenie şi că «marele» Dorel a fost eliminat la comanda mea”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
 •  24 Aprilie 2008, 21:51

steaua e terminata,noroc cu banii lui becali.butoneaza tot.steaua apune hai cfr!

 •  24 Aprilie 2008, 13:15

orcine arbitra acelas rezultat era. dinamo joaca in 14 de 1000 de ani dar cu craiova trebuie musai sa fie diferenta de 4 jucatori pe teren . MULTUMIM LAZZZZZZZZIOOOOOOOOOOOO

 •  24 Aprilie 2008, 11:27

Cititi si intelegeti fiecare ce vrea, dar eu asta am inteles: BECALI CHIAR E UN M.UIST!!! "ca Becali are atata acces la arbitraje, incit aranjeaza si meciurile altora, nu doar ale Stelei", a spus Becali la Telesport. Deci "NU DOAR ALE STELEI". Se da singur de gol fraieru

Vezi toate comentariile (37)
Comentează