FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-POLI 0-3 LA MASA VERDE?

Copos: "Ar fi abuziv şi ilegal. Rapid va merge în Liga a IV-a"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Patronul Rapidului, George Copos, a comentat eventualitatea ca giuleştenii să piardă la masa verde meciul cu Poli Timişoara, 0-3, pentru că i-ar fi folosit pe Varga şi Bălan în meciul cu Poli (1-0 pe teren) fără drept legal.

"Ar fi o decizie ilegala si abuziva. Acesta nu este spiritul Timisoarei, ci al lui Iancu. Legal, Varga si Balan au avut stampilele de la LPF, nu se poate lua o asa decizie", a zis Copos la televiziunea sportro.

"
Sa declansez un razboi contra Timisoarei? Cine sunt eu? O biata persoana. Oricum, daca ramane decizia, prima echipa a Rapidului va merge in liga a IV-a. Mergem cu totii acolo", a adaugat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
 •  11 Martie 2010, 09:51

asta e o echipa de tot kkt poli kre incearca numai asa sa ia pct sa va fie rusine fratia sa terminat sunteti comunisti nu meritati in romania FZR!!!

 •  11 Martie 2010, 02:08
Postat de huli_huli pe 10 Martie 2010, 22:00

nici eu nu ii suport pe timisoreni si nu sunt singurul care nu ii suporta..fratia asta se va termina odata si atunci ne vom vedea fiecare de ale lui..RAPID SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR

Mai fratilor, ori sunteti "singuri impotriva tuturor", ori "intotdeauna acasa". Va cam contraziceti. Pana una alta, felicitari: sunteti singura echipa din Romania care marcheaza dar termina meciul invinsa cu 3-0. De 2 ori!

huli_huli
huli_huli  •  10 Martie 2010, 22:00
Postat de pe 10 Martie 2010, 20:09

suporteri banateni nu au nici o vina....ianca cere el ce cere......dar....vrabia malai viseaza....oricum si a bagat oierul mana pe aici...:P

nici eu nu ii suport pe timisoreni si nu sunt singurul care nu ii suporta..fratia asta se va termina odata si atunci ne vom vedea fiecare de ale lui..RAPID SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR

Vezi toate comentariile (32)
Comentează