FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Copos sare la gîtul lui Tudor: "Deciziile sale au fost exagerate, Alexa nu trebuia eliminat"

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 23:01

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, după remiza din meciul cu Steaua, scor 0-0, că arbitrul Alexandru Tudor a fost exagerat în toate deciziile pe care le-a luat şi consideră că Dan Alexa nu trebuie eliminat.

"Tudor a exagerat. Nu trebuia să acorde cartonaş roşu la Alexa, pentru că nu a fost implicat în acel meleu. Deciziile cele mai drastice puteau fi roşu lui Prepeliţă şi galben pentru Coman. Arbitrul a fost exagerat în toate deciziile pe care le-a luat. La Ezequias a fost cartonaş roşu corect.

Din păcate a fost prea multă nervozitate. Nu mă simt prea confortabil că jucăm destul des în inferioritate. Un 0-0 care demonstrează că Răzvan Lucescu este un mare antrenor şi un mare tactician. În opt oameni am avut ocazii şi puteam să învingem Steaua", a spus Copos la Dolce Sport.

Întrebat dacă unul dintre motivele nervozităţii jucătorilor rapidişti este plecarea preşedintelui Dinu Gheorghe, Copos a răspuns: "Motivul nervozităţii nu are nicio legătură cu plecarea lui Dinu Gheorghe. În pauza de iarnă vom lua o decizie cu privire la un înlocuitor".

Steaua - Rapid s-a terminat 0-0, după un meci în care arbitrul Alexandru Tudor a eliminat trei jucători: Alexa şi Ezequias de la oaspeţi şi Prepeliţă de la gazde.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
barbuta_marin
barbuta_marin  •  27 Octombrie 2011, 19:04

G.Copos eu cred, ca tu ,trebuie sa lasi comentariile despre Rapid pentru a fi liniste. Nu faci decat valuri pt. echipa Rapid. Daca ai lasa declaratiile pe seama antrenorului ar mult mai bine pt. linistea echipei. Ai ajuns dusmanul Rapidului.............................

id45
id45  •  25 Octombrie 2011, 10:39

Auzi frate , Alexa nu trebuia eliminat ..... mai oameni buni acest joc se numeste FOTBAL si se joaca cu mingea , nu cu pumnii ... dar se pare ca cei 22 de aseara nu stiu nici macar cum se practica acest sport , s-a vazut in cele 95 min - mai fotbalistilor de zeci de mii de euro - asa se face o preluare , asa se da o pasa - se pare ca trebuie sa incepeti din nou cu junioratul - culmea , multi joaca si la echipa nationala - de aici si rezultatele catastrofale pe care le avem - si apropo Tudor ar fi putut sa elimine inca 2-3 jucatori la acea faza / Coman , Tatu /

vanny
vanny  •  25 Octombrie 2011, 09:10

Alexa a fost eliminat corect, poate ca si Dani Coman ar fi meritat un galben (spre rosu:) ). Insa si Tatu a lovit. Oricum pacat ca nu avem oameni capabili sa arbitreze un astfel de derby unde au fost 50 de mii se suporteri. Pacat de acesti oameni care au asistat la meci si care s-au asteptat la un spectacol din partea ambelor echipe! Cat despre Copos, decat sa comenteze despre Tudor și alti jucatori mai bine s-ar gandi putin unde a ajuns echipa asta! Vor pleca multi pana in vara daca nu se "repara" ceva.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează