Comentarii (25)
syl_21  •  05 Februarie 2016, 17:56
Postat de juliusmad pe 05 Februarie 2016, 11:50

pai varela e cam titular la nationala

titular la nationala Capului Verde :)))

romeverest  •  05 Februarie 2016, 16:23

Care or fi aia 10 pentru nationala......numai Reghecampf ii poate visa !! In afara de Pintilii, Stanciu si eventual Marica, care pot fi titulari, altii 2-3 pot fi rezerve la concurenta cu alti jucatatori de valoare. Pe Muniru poate il confunda cu frate-su, Kharja este out de la nationala tarii sale, iar Gebhart, se pare, poate juca pentru nationala ospatarilor din Germania !!!

Cojocariu Iosif  •  05 Februarie 2016, 15:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973  •  05 Februarie 2016, 15:07

Când acest stăpân de jucătorii îi spurca pe cei din MAPN deținătorii mărcii Steaua Cum crede Reghe ca se poate ajunge la un compromis?Este car ca atâta timp cât Gheorghe este patron nu o sa m ai existe nici o cale de impacare.Cine sar mai asocia cu un puscarias?

juliusmad  •  05 Februarie 2016, 11:50
Postat de vasileschi pe 05 Februarie 2016, 11:37

Varela, Karja, Muniru si Bawab sunt de echipa nationala !!! dupa parerea dv dar ce sa faci au nenorocul de a avea niste antrenori tampiti la echipele tarilor lor si de aia nu sunt selectionati !!!

pai varela e cam titular la nationala

vasileschi  •  05 Februarie 2016, 11:37

Varela, Karja, Muniru si Bawab sunt de echipa nationala !!! dupa parerea dv dar ce sa faci au nenorocul de a avea niste antrenori tampiti la echipele tarilor lor si de aia nu sunt selectionati !!!

magic4ever  •  05 Februarie 2016, 11:34
Postat de zizu pe 05 Februarie 2016, 11:21

ai grija cand te trezesti...:)! care bani fraierilor? aia care nu are becali ce sa dea ? joaca astia pe caiet....? daca se califica in europa le da atat daca nu....o sa vada astia,...bani din parti! exact cum i a pacalit becali pe toti cand au plecat de la steaua asa vor pati toti

Bai amatorule care ai auzit doar de Messi, Ronaldo, Marica si Tamas...daca nu ai auzit tu de niste jucatori nu inseamna ca nu sunt buni...asa radeai probabil si la inceputul sezonului cand au venit la Dinamo Gnohore, Palic , Cerniauskas sau Mevlja..si uite ca joaca foarte bine pentru liga 1

ottobraun  •  05 Februarie 2016, 11:33

si retrogradat si cu banii luati si cu procese de subminare a economiei nationale si atentat la siguranta statului roman acest ciobans venit calare pe magarus de unde la intarcat ma-sha din albania va ajunge la puscarie pentru ani multi de aceasta data , varanul pentru ceva asemanator a luat 10 banane ciobanul recidivist cu coada lunga va lua 15 ani!

alexbibirica1  •  05 Februarie 2016, 11:29
Postat de ottobraun pe 05 Februarie 2016, 11:06

Armata cere UEFA s-o retrogradeze pe FCSB ! domnul jurist al armatei romane Talpan a declarat : "Nu pricep de ce FRF nu a răspuns în șapte luni solicitării pe care am adresat-o. Nu ne-a explicat de ce FCSB SA a participat la extragerea UEFA pentru Champions League cu numele Steaua și folosind marca SCA Steaua București înregistrată la OSIM. Voi solicita UEFA și FIFA să dispună măsurile care se cuvin. Nu înțeleg cum FRF și comisiile, în special cea de licențiere, au permis unui club nou înființat, precum FC SB SA, să joace în prima ligă, în mod complet ilegal! FC SB SA a ales același nume precum CSA Steaua pentru a beneficia în mod nejustificat de renumele acesteia".

directorul Departamentului de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a explicat pentru un site online, de ce Armata nu a primit niciun raspuns la solicitarile facute. "Daca domnul talpan sustine ca datele din dosarul Stelei nu sunt adevarate, sa se adreseaze institutiilor competente. Eu nu aveam de ce sa-i raspund domnului talpan pentru ca csa Steaua nu este membru afiliat la Federatie. Sistemul National de Licentiere functioneaza pe baza unor documentatii depuse de cluburi si acorda sau nu licentele membrilor afiliati", a precizat Duru pentru Ziare . com.

ropo  •  05 Februarie 2016, 11:27

Cind nu vor intra in grupe se vor desfinta,asta daca nu i suspenda uefa inainte

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează