FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Corespondență din Kadriye » Multinaționala » Reghecampf simte presiunea campaniei de achiziții și mai dorește un singur tansfer la Steaua: ”Îl vrem printre noi”

Reghe conduce cu mînă forte armata de vedete a Stelei
Reghe conduce cu mînă forte armata de vedete a Stelei

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

Antrenorul spune că este o presiune în plus pe Steaua, acum, după ce şi-a făcut un "dream team" în Liga 1, dar mai vrea un singur transfer.

Marica, Tamaş, Gebhart, Chipciu, Stanciu, Varela, Papp, Popa, Pintilii, Kharja, Muniru şi Bawab. Doar cîţiva dintre fotbaliştii Stelei care sînt de echipe naţionale. Steaua şi-a creionat un adevărat dream team cu care să lupte pentru o nouă triplă pe plan intern şi, mai ales, pentru calificarea în grupele Champions League.

Laurenţiu Reghecampf este mulţumit, mai vrea realizarea unei singure mutări: "Numele jucătorilor nu contează, ci randamentul lor de pe teren. Este o presiune în plus, acum, dar trebuie să evolueze la nivel maximum. Este şi o povară, dar jucătorii cu CV bogat n-au cum uita fotbalul, e nevoie de pregătire fizică şi psihică. Împreună cu noi, aceşti jucători vor ajuta şi echipele naţionale. Ar fi important să mai realizăm un singur transfer, acela de a-l avea pe MM Stoica printre noi. Ne-ar bucura mult să pregătim accesul în grupele Champions League".

Nemulțumit de Duckadam

Tehnicianul l-a înțepat și pe Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine la Steaua, deranjat de comentariile acestuia: "Cred că aceia care au făcut declaraţii referitoare la situaţia portarilor au greşit mai mult, nu Niţă şi Cojocaru. Am o relaţie bună cu Helmuth Duckadam, dar trebuie să avem grijă cînd facem declaraţii".

Eroul de la Sevilla a mai primit săgeţi, în trecut, dinspre echipă, atunci cînd critica jocul lui Ciprian Tătăruşanu.

Operaţiunea "Zimbru": "Nu mă pot suspenda!"

Antrenorul a comentat ieri şi implicarea numelui familie sale în discuţiile legate de subiectul amicalului dintre selecţionata României şi Zimbru Chişinău, scor 1-0, marţi seara: "Meciul s-a jucat, sînt contracte clare, nici nu vreau să comentez subiecte hilare. Dacă meciul s-a jucat, iar calitatea a fost bună, ce să mai discutăm? Aşa sîntem noi, românii, ne creăm probleme singuri. De ce să fiu eu suspendat? Nu mă pot suspenda, a fost hotărîrea clubului Steaua de a nu trimite jucători la lot. Eu sînt doar antrenor. Cînd se ia o decizie, se ia alături cu preşedintele şi cu patronul. Turneul nu era într-o dată UEFA".

Un pas spre împăcare?

Ultimul meci al Stelei, cel de sîmbătă, cu Trencin, se va juca de la ora 14:45, nu de la ora 19:00, cum fusese programat iniţial. Imediat, de la ora 17:00, "naţionala" are programat amicalul cu Beroe Stara Zagora, ambele partide fiind transmise în direct de DigiSport.

Steaua şi "naţionala" vor împărţi, apoi, aeronava charter ce va duce jucătorii spre România, FRF achitînd 60 la sută din preţul transportului, Gigi Becali 40 la sută. S-a ajuns la un consens ca echipele să plece imediat după meciul "tricolorilor".

"N-am mai mers la masă, n-am mai putut mînca în seara cînd am auzit că Budescu merge în China. Hai să fim serioşi! Eu îi urez baftă, să ajungă la "naţională", să fie bine"
Laurențiu Reghecampf

"Putem da 10 jucători la "naţională" pentru Euro. Depinde de selecţioner. Ideea noastră a fost să aducem cît mai mulţi români la echipă, pentru a sprijini şi aria de selecţie"
Laurențiu Reghecampf

"Eu vorbesc în numele celor care iubesc Steaua. Pe lîngă echipa noastră sînt mulţi oameni care vor ca formaţia să se întoarcă în Ghencea. Eu sper să se rezolve şi să nu existe răutate între părţi"
Laurențiu Reghecampf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
syl_21
syl_21  •  05 Februarie 2016, 17:56
Postat de juliusmad pe 05 Februarie 2016, 11:50

pai varela e cam titular la nationala

titular la nationala Capului Verde :)))

romeverest
romeverest  •  05 Februarie 2016, 16:23

Care or fi aia 10 pentru nationala......numai Reghecampf ii poate visa !! In afara de Pintilii, Stanciu si eventual Marica, care pot fi titulari, altii 2-3 pot fi rezerve la concurenta cu alti jucatatori de valoare. Pe Muniru poate il confunda cu frate-su, Kharja este out de la nationala tarii sale, iar Gebhart, se pare, poate juca pentru nationala ospatarilor din Germania !!!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  05 Februarie 2016, 15:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează