FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » Steliștii nu vor titlul la TAS: "Nu mai avem cum să ne bucurăm"

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 16:24

TAS va decide pe 12 iulie cine este campioana Ligii 1, FCSB sau Viitorul, dar jucătorii steliști au renunțat deja la titlu.

Mihai Pintlii, unul dintre oamenii de bază din lotul lui Nicoale Dică, a spus că nu-l interesează titlul și că dacă TAS va decide că FCSB a câștigat titlul, nu se va putea bucura așa cum au făcut-o cei de la Viitorul.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu titlul. Speranţe are orice suporter stelist şi orice om care lucrează în cadrul clubului. Depinde doar ce se va întâmpla la TAS. Eu am speranţe, vom vedea.

Ar fi doar un titlu în CV-ul meu de fotbalist, atât. Bucuria şi emoţia pe care au trăit-o jucătorii de la Viitorul când au primit medaliile noi nu le mai putem avea.

Nu mai avem cum să ne bucurăm că am câştigat acest titlu. O să fie doar un nou trofeu în CV-ul nostru şi atât. Trebuia să câştigăm meciul cu Viitorul din retur şi eram campioni. Aşa ce rost mai are?", a spus Pintilii la conferința de presă.

Citește și: Corespondență din Olanda » Transformarea uriașă a lui Budescu: cum a trecut de la gratare pe teren la a fi cel mai bun

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
zizu
zizu  •  05 Iulie 2017, 06:19
Postat de timm pe 05 Iulie 2017, 00:17

Esti prostovan.

adica voi acum cei din redactie va aratati muschii cica? ha ha ha! tot niste slusbasi marunti care scrieti la comanda,stand capra in fata celui ce cica va e sef ramaneti! nu aveti pic de personalitate,pic de talent sau ambitie de a va depasi conditia de scrib si in loc sa ajungeti jurnalisti sunteti doar ....tastaturisti

timm
timm  •  05 Iulie 2017, 00:17
Postat de zizu pe 04 Iulie 2017, 21:54

deci clar moderarea e cu tenta....:) am salvat acestea toate si le voi trimite in cel mai scurt timp ptr a arata modul discretionar cum moderati acest site

Esti prostovan.

timm
timm  •  04 Iulie 2017, 22:26
Postat de zizu pe 04 Iulie 2017, 21:54

deci clar moderarea e cu tenta....:) am salvat acestea toate si le voi trimite in cel mai scurt timp ptr a arata modul discretionar cum moderati acest site

Ai priceput ca oficiali, de la Dinamo, Borcea si Ioan Becali au facut puscarie???

Vezi toate comentariile (69)
Comentează