FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » Transformarea uriașă a lui Budescu: cum a trecut de la gratare pe teren la a fi cel mai bun

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 13:35

Constantin Budescu nu mai face ce vrea la antrenamente, nu mai comentează, atacantul schimbându-şi radical atitudinea odată cu venirea la Steaua.

Grătare pe teren la cererea jucătorilor, antrenamente mai uşoare sau deloc, concurs de lovituri libere din curtea stadionului.

Toate aceste lucruri se întâmplau la Astra, iar Constantin Budescu, atacantul mult aşteptat şi dorit de conducerea Stelei, era sufletul petrecerii.

Marius Şumudică a afirmat în mai multe rânduri, iar jucătorii au confirmat, că la Astra era multă libertate. "Au existat cazuri când jucătorii îi ziceau: «Mister, mâine nu pot să vin la antrenament dimineaţă că nu mă simt prea bine». Şumi le dădea libertate, era foarte apropiat de ei şi aşa a reuşit să câştige campionatul, pentru că nu i-a ţinut sub papuc", spun cei de la Astra.

Însă odată cu transferul la Steaua se vede clar o schimbare de atitudine a lui Budescu. E mult mai concentrat, încearcă mereu să facă din prima exerciţiile preparatorului fizic Lupu, ca la carte, să fie printre cei mai buni. Glumele lipsesc aproape cu desăvârșire de la şedinţele de pregătire. Chiar şi Gigi Becali a fost informat de atmosfera din cadrul echipei: "Mi-a zis MM: «Gigi, văd asta la Dică. La el nu fac glume, nu transmite spiritul de glumă. Pentru că dacă Dică nu face glume, atunci nici ei nu fac»".

Budescu are însă numai vorbe bune despre noul său tehnician: "Un antrenor foarte bun, care ne înţelege foarte bine şi sperăm să facem o treabă foarte bună împreună". 

Budi şi-a pierdut verigheta!

Atacantul venit în această vară de la Astra nu şi-a dat seama când a ieşit pe teren în meciul amical disputat cu FC Oleksandria că are pe deget verigheta. A jucat aşa timp de 45 de minute, dar la pauză şi-a dat seama că o pierduse! "Budi, ce-ai păţit, frate?!", l-au întrebat spectatorii. "Mi-am pierdut verigheta!". După câteva minute de căutări prin careul advers, unul dintre maseurii echipei i-au dat vestea cea bună atacantului. Găsise verigheta pe care Budescu o poartă din noiembrie 2014, când s-a căsătorit cu soţia sa, Mădălina. 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
mmvv80
mmvv80  •  04 Iulie 2017, 17:46

oare, care metoda e mai buna, ca suni si budescu au castigat campionatu chiar in lupta cu fcsb

vyyllyy
vyyllyy  •  04 Iulie 2017, 15:29
Postat de vyyllyy pe 04 Iulie 2017, 15:28

***

Astra {pardon }.

vyyllyy
vyyllyy  •  04 Iulie 2017, 15:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează