FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

CORESPONDENȚĂ DIN POLONIA // Două amicale într-o zi pentru Viitorul + ce urmează pentru echipa lui Hagi

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 21:15

Aflată în cantonament în Polonia, FC Viitorul joacă sâmbătă două partide de verificare. De la ora 11.00, constănțenii au programat un amical tare în compania celor de Jagellonia, vicecampioana Poloniei în sezonul trecut.

Cele două echipe s-au întâlnit și în iarnă, în Turcia, băieții lui Hagi impunându-se cu 2-0. După-amiază, de la 17.30, Viitorul va da piept cu o altă echipă poloneză, Podbeskidzie Bielsko.

Duminică, gruparea de pe litoral își va muta cartierul general în micuța localitate Warka, la 60 de kilometri de Varșovia. 

Viitorul va mai disputa două amicale, pe 4 iulie, în compania campioanei Legia Varșovia, și pe 5 iulie, cu Radomiak Radom.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează