FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA // Denis Alibec, declarații TRANȘANTE despre FCSB: „Nu știu de Budescu, dar răspunsul meu e clar!” + de ce Astra „NU va fi lăsată” să ia titlul

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 10:17

INTERVIU VIDEO. Denis Alibec a împlinit de curând 29 de ani și așteaptă transferul în străinătate, nu la FCSB, o mutare care să-i aducă mai multă liniște. Nu se grăbește, ar rămâne la Astra, deși nu crede că echipa din Giurgiu va fi lăsată să se bată la titlu.

- Denis, cum e pregătirea după o scurtă vacanță de iarnă?  
- Nu am făcut mai nimic în vacanță, a fost prea scurtă și n-am avut timp să mai merg să mă pregătesc separat. Am început bine pregătirea, suntem toți sănătoși și sper să facem un campionat bun.

- Ai uimit pe toată lumea în toamnă, ai apărut cu un alt fizic, pe teren multe lucruri bune... 
- Mi-am dat seama că trebuie să slăbesc puțin, mă dureau tare genunchii. Acum e foarte OK.

- Și execuțiile sunt mai ușoare acum, nu? Am văzut la antrenament o foarfecă... 
- Da, păcat că n-a putut fi filmată. Glumesc! Mereu am încercat astfel de execuții. Uneori chiar rămân după antrenament să exersez. Am făcut 29 de ani și vreau să prind și eu un transfer în străinătate.

- Pleci? Budescu vrea să rămâi să te scoată golgeter, nu? 
- Lasă că vine și el, ce să facem? Vom vedea ce va fi. Nu e nimic concret. Aș vrea să și rămân, pentru că putem lua campionatul. OK, avem șansele cele mai mici dintre cele 3-4 echipe din față.

Denis Alibec: „Nu m-aș mai întoarce la FCSB"

- Rezultatele te contrazic puțin. 
- Da, dar cred că s-a văzut că la meciul cu CFR ne-au ciupit puțin și arbitrii. Ce vreau să spun e că nu știu dacă vom fi lăsați să ne batem la titlu. CFR e campioana en titre, cred că ea are cele mai mari șanse.

- Budescu e curtat inclusiv de FCSB. Vă întoarceți amândoi acolo? 
- Eu nu m-aș mai întoarce acolo. Nu știu ce-ar face Budi, dar eu, nu! E foarte multă presiune pusă degeaba pe jucători. Eu sunt obișnuit să fiu mai relaxat, să îmi văd de fotbal, nu de altele.

- Ca o destinație preferată, unde ai vrea să mergi? 
- În Statele Unite ar fi foarte frumos. Am vorbit și cu Mitriță și mi-a zis și el că fotbalul este bun. Țara e foarte frumoasă. Vom vedea unde voi ajunge. L-am întrebat despre SUA când am fost la națională.

- Din SUA se ajunge mai greu la națională... 
- Părerea mea e că la națională ar trebui să joace cei mai în formă jucători. Indiferent dacă joacă în America, în Vietnam sau mai știu eu pe unde. Dacă își fac treaba pe teren și au rezultate, eu zic că trebuie să fie la națională.

- Jocurile Olimpice, o variantă? 
- Așa am auzit și eu, că aș fi pe listă. Dar nu am vorbit cu nimeni. Să-ți reprezinți țara la o Olimpiadă cred ar fi cel mai frumos.

8 goluriși 7 pase decisive a strâns Alibec la Astra în acest sezon, în 14 partide

vezi și:

CRAIOVA // EXCLUSIV Corneliu Papură și Cornel Blejan, „sifoanele” lui Rotaru » De ce a plecat Pițurcă: „A simțit că este spionat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Ianuarie 2020, 18:49

"Eu sunt obișnuit să fiu mai relaxat, să îmi văd de fotbal, nu de altele." noaptea la 12-1 erai mai relaxat Denis. ieseai cu colegii de la CS Go la o shaorma , nu de alta , dar dimineata trebuia sa fii la aeroport , sa pleci cu echipa spre Elvetia si nah , trebuia sa fii "relaxat" . oricum ,iti multumesc pt tot ce-ai facut pt. Steaua .

rocky2
rocky2  •  12 Ianuarie 2020, 16:41
Postat de hg_wells pe 12 Ianuarie 2020, 13:08

"Budescu e curtat inclusiv de FCSB" - ce penibili. Păi Budescu a refuzat clar clona FC FCSB. :))

fcsb e o gluma proasta, la fel ca acele 4 consoane fara sens ce o reprezinta!

corectu
corectu  •  12 Ianuarie 2020, 15:31

29 de ani?Cum trece vremea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează