FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA // VIDEO Gabi Iancu e convins că Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB: „Rădoi nu s-a conformat. A făcut tot ce a putut să mă țină. N-a fost decizia antrenorului”

Articol de , - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 13:14

Gabi Iancu (25 de ani, atacant), fotbalistul Viitorului, a rememorat perioada petrecută la FCSB, acolo unde a evoluat în intervalul 2013-2015.

- Ai început bine la FCSB, dar ceva a părut că s-a rupt în mandatul lui Rădoi.
- Nu s-a rupt în mandatul lui Rădoi nimic. Am spus de 100 de ori că dânsul a fost un antrenor foarte bun. De când a venit la echipă, mi-a zis că sunt pe lista de transferuri. Și dânsul chiar și așa m-a băgat, inclusiv cu Rosenborg în preliminarii. Nu s-a conformat. A făcut tot ce a putut să mă țină. N-a fost decizia dânsului. Posibil că de la patron să fi fost totul.

- Gabi, la FCSB ai intrat într-un cerc vicios, într-un grup al fotbaliștilor problematici. Cum s-a ajuns aici?
- Am apărut de două ori prin ziare când am greșit, când n-a trebuit, iar de foarte multe ori am ales să nu ies pe la televizor să spun că n-am făcut anumite lucruri de care eram acuzat, pentru că n-am vrut să tot apar la TV cu toate prostiile. De exemplu, la acel meci cu Insulele Feroe de la națională când a apărut scandalul cu mine și cu Stanciu. Noi n-aveam nici minibar în cameră, ce să facem? A ieșit la TV domnul Săndoi, nu știu de ce ajungea mereu să se scrie despre mine. Multe n-au fost adevărate, doar de două ori când chiar am greșit. Sincer, nici nu-mi mai pare rău. Acum sunt ok, am trecut prin ele și am învățat.

16 goluriși 3 pase decisive a reușit Iancu la FCSB, în 81 de partide oficiale

vezi și:

VIITORUL // VIDEO Interviu altfel cu Gabi Iancu: „Cei mai mulți bani îi cheltui la Mega Image” + Povestea amuzantă a unei pozei de profil de pe Transfermarkt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează