FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență GSP din Olanda » Benzar e convins că FCSB nu mai ratează titlul: "Spun ce am simțit la antrenamente, suntem mai puternici decât în sezonul trecut"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 12:13

Romario Benzar (26 de ani), unul dintre jucătorii de bază din defensiva FCSB-ului, e încrezător înaintea startului noului sezon și crede că actuala echipă a roș-albaștrilor e mai valoroasă decât cea de anul trecut. Benzar laudă și  implementarea sistemului 4-3-3 în echipa lui Dică. 

"Antrenamentele sunt foarte grele, resimțim oboseală, dar pentru noi este benefic să lucrăm intens, acest lucru ne va ajuta în campionat. 

S-au schimbat multe, s-au schimbat metodele de pregătire, sistemul de joc. Important e că Mister a rămas alături de noi, e un atu important și cred că vom avea altă față în acest campionat. Anul trecut au fost mulți jucători noi, Mister cred că nu a reușit să implementeze în mintea noastră ceea ce dorea de la noi, dar cred că anul acesta vom arăta altfel și cred că am demonstrat asta și în amicalul cu FC Bruges," a spus Benzar. 

...despre o eventuală plecare de la FCSB: "Nu mă gândesc acum la transfer. Orice jucător se gândește să joace afară, dar important e să-mi fac treaba pentru Steaua. Dacă va veni o ofertă, vom vorbi atunci. Am jucat în acest sistem și la Viitorul, unde am un randament bun. Sper să reușesc asta și la Steaua".

...despre schimbarea sistemului în 4-3-3: "Nu am avut o prestație foarte bună, nici eu și nici colegii mei care au venit de la Viitorul, dar pentru asta muncim în continuare. Sistemul e foarte bun, îl știm, am jucat 7 ani în acest sistem la Viitorul și cred că acest lucru ne va ajuta. Nu sunt în măsură să spun dacă mai trebuie să vină jucători sau nu. Spun doar ce am simțit la antrenamente, că avem o echipă mai puternică decât cea de anul trecut. 

...despre contracandidatele la titlu: "Sunt echipe bune, CFR, Craiova, cred că și Dinamo. Vom vedea la începutul campionatului ce echipă va fi mai în formă"

...despre plecările din această vară: "Budescu a fost un jucător bun, care ne-a ajutat, dar cine va juca în locul lui o va face cu siguranță la fel de bine. Budescu și Alibec au fost doi colegi foarte buni, m-am simțit foarte bine alături de ei. 

...despre obiectivul eurpean: "E important să jucăm în grupele Europa League, asta ne va oferi și o stabilitate financiară. Plus că Steaua e obișnuită să joace an de an într-o cupă europeană, așa că vom da totul să jucăm în grupe"

...despre șansele României să ajungă la EURO 2020: "Vrem să ne calificăm, dar va fi foarte greu. Ați văzut și la Mondial ce jocuri fac echipele cu mici. Să sperăm că vom arăta la fel de bine cum am făcut-o în meciurile amicale".

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  06 Iulie 2018, 21:20

asa visa si vara trecuta benzar si fcsb-eii dar va fi al patrulea sezon la rand in care fcsb va rata titlul probabil primul sezon in care nu va ajunge in play-off

sibelius
sibelius  •  06 Iulie 2018, 16:26
Postat de albalbastru72 pe 06 Iulie 2018, 13:06

Nu are ce oferta sa vina pentru Benzar,cind era la Viitorul juca bine,a prins si nationala dar s-a stins imediat ce a ajuns la fecesebeaua si a ajuns un mediocru.

Un fel de Vatajelu.

albalbastru72
albalbastru72  •  06 Iulie 2018, 13:06

Nu are ce oferta sa vina pentru Benzar,cind era la Viitorul juca bine,a prins si nationala dar s-a stins imediat ce a ajuns la fecesebeaua si a ajuns un mediocru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează