FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Corespondență GSP din Polonia » A plecat de la FCSB, dar se bucură pentru transferul la Viitorul: "Aici m-am simțit cel mai bine!"

Vlad Achim // FOTO: Ionuț Coman
Vlad Achim // FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat marti, 03 iulie 2018 23:11

După doi ani și jumătate, timp în care a trecut pe la FC Voluntari, FCSB și FC Botoșani, Vlad Achim (29 de ani) a revenit în această vară la FC Viitorul, echipa unde a avut cele mai bune momente din carieră.

„Aici m-am simțit cel mai bine, am jucat un fotbal bun și mi-a plăcut ideea de a reveni. A fost o perioadă destul de grea. Nu este foarte plăcut să schimbi așa de des echipele. Totuși, am stat un an și jumătate la Steaua. Nu am ce să le demonstrez, am încercat să-mi facă datoria. În primul rând, pentru mine. Au fost anumite critici, dar nu pot spune că m-au afectat în vreun fel.

De câte ori am intrat pe teren, am încercat să-mi fac treaba. Și cred că am făcut-o bine atunci când am fost folosit. Pe final, nu am fost folosit prea mult, dar asta a fost alegerea oamenilor de la Steaua”, a spus mijlocașul în vârstă de 29 de ani, care se pregătește alături de colegii săi în cantonamentul Viitorului din Polonia.

Obiectivele sale sunt clare, accederea în play-off în Liga 1 și un drum cât mai lung în Europa League. Și este conștient că așteptările sunt mari, mai ales că se numără printre cei mai experimentați jucători din echipă.

"Cred că avem șanse destul de mari să ne batem la primele locuri. Ne propunem să jucăm un fotbal frumos, combinativ, așa cum s-a întâmplat și în ultimele sezoane. Avem un lot valoros, concurența este mare, mai tânără decât acum trei sezoane. Și vrem să mergem cât mai departe în Europa League.

Deocamdată, ne gândim la primul tur. În mod normal, o echipă din Luxemburg nu ar trebui să ne pună probleme, dar trebuie să luăm meciurile în serios, să nu ne credem dinainte învingători și să ne calificăm", explică Achim.

Achim a mai evoluat pentru Viitorul în turul sezonului 2015-2016, când a bifat 17 meciuri, două goluri și șase assist-uri.

Vezi și: Corespondență GSP » FOTO Un cantonament pitoresc » Viitorul lui Hagi se pregătește într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Polonia rurală

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  04 Iulie 2018, 21:27
Postat de rocky2 pe 04 Iulie 2018, 05:28

Doar atata poti? :))) Gigist penibil!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  04 Iulie 2018, 10:20

Nu-mi dau seama de ce , dar toata lumea care scapa de la *** este fericita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  04 Iulie 2018, 05:28
Postat de cetateanul_surmenat pe 04 Iulie 2018, 00:39

In schimb, la mikutza ta a fost titular, ca alti 10 dinte noi.

Doar atata poti? :))) Gigist penibil!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează