FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cornel Dinu nu vede cu ochi buni aducerea lui Mulțescu: „Dinamo se duce într-un abis! Nu știu ce capacitate mai are Gigi să se impună. S-au așezat anii peste el”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 08:51 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 09:42

Fanii-acționari ai lui Dinamo au luat prima decizie majoră în club și l-au înlocuit pe Adrian Mihalcea cu Gigi Mulțescu (68 de ani).

  • Este al patrulea mandat pentru Mulțescu la Dinamo, pe care a mai antrenat-o între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013.

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a comentat decizia schimbării lui Mihalcea și numirea lui Gigi Mulțescu și spune că nu crede că acesta poate s-o salveze pe Dinamo, spunând că problema „câinilor” este valoarea lotului.

„Nu mă mai surprinde nimic din decadență. Dinamo e ca pe un derdeluş şi se duce într-un abis al decadenţei. Situaţia asta cu plecarea lui Mihalcea, care probabil se acomodase cu aşa-zisul lot de jucători pe care a ajuns să îl aibă în ultimii ani Dinamo şi aducerea lui Gigi... 

Gigi e un om cu care am lucrat şi un om care ştie fotbal, dar s-au aşezat anii peste el. Nu îmi permit să fac judecăţi de profunzime pentru că ţin la el din multe puncte de vedere. El a creat fotbal. Acum nu ştiu ce capacitate are să mai creeze în continuare şi să se impună într-un vestiar ca cel de la Dinamo. Un vestiar la care s-a ajuns prin faptul că cei care conduceau la Centrul de Copii şi Juniorii, în frunte cu Bălănescu, au devenit mentorii.

Gigi ştie fotbal, dar depinde ce mai poate face şi cu marfa asta. Caii pe care îi are Dinamo acum în grajd sunt o nenorocire făcută în utlimii ani. Nu mai are nimic legătură cu performanţa, cu tradiţia. La ora actuală, problema la Dinamo e în principal de lot, de atmosferă, de coeziune între jucători. Şi Klopp dacă vine, sau Guardiola... Doar miracolul îi salvează cu jucătorii ăştia și să se împiedice celelalte echipe. Dinamo e apropiată doar de Clinceni şi de Târgovişte, ca lot. Târgovişte cu o omogenitate mai bună de joc”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Dinu l-a înjurat pe Mulțescu 

Într-un clip devenit viral pe internet în mai, Cornel Dinu a avut un derapaj și l-a înjurat pe Gigi Mulțescu. După ce vorbește despre investitorii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni. 

Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor” 

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”
Cornel Dinu

VIDEO. Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Gigi Mulțescu

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași

+18 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Gabi Tamaș s-a înțeles de principiu cu Dinamo! Când s-ar putea definitiva transferul

EXCLUSIV Ionuț Chirilă, ironie în miez de noapte după numirea lui Mulțescu: „A fost odată ca-n povești, a fost Dinamo București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
972390042845332
Florin Ratoi  •  14 Iulie 2020, 13:30

Nea Dinule , mai știi altceva decât să critici și să vb de rău pe toți care vor să ajute Dinamo????......Implică-te , ajută cu cv, nu mai bea și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  14 Iulie 2020, 12:50

Peste tine,pescherule, anii au trecut uitandu-te cu nostalgie doar inapoi, la ce-ai trait...tu n-ai mers niciodata in pas cu viata, cu modernul, cu noul, te-ai complacut sa traiesti letargic cu o parere despre tine mult prea mare decat este normal, in fine...!!! asa ti-a mes si-ti merge.

113553039978134
Costica Muresan  •  14 Iulie 2020, 11:08

pe vremea mea fotbalistii erau fotbalistii nu romancieri singurul e dinucu stima ba dar ajunge cu strambe fa ceva pt. dinamo hu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează