FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO

Cornel Dinu a găsit două probleme la Dinamo, după victoria cu Gaz Metan: „Nu prezintă siguranță”

Cornel Dinu a analizat prestația lui Dinamo din victoria cu Gaz Metan, scor 3-1 +1   FOTO
Cornel Dinu a analizat prestația lui Dinamo din victoria cu Gaz Metan, scor 3-1

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 09:58 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 10:25

Cornel Dinu (72 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a analizat prestația „câinilor roșii” din victoria cu Gaz Metan, scor 3-1, și a identificat două minusuri ale echipei.

„Mister” a declarat că 8 dintre fotbaliști l-au impresionat, în timp ce evoluțiile lui Riccardo Grigore și Adam Nemec i s-au părut a fi sub media echipei.

Cornel Dinu, după Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3: „Fața echipei e alta”

„Nu aş vrea să spun că e o nouă echipă, dar e o nouă atitudine de joc. Acum faţa echipei e alta. Nu am văzut un joc deosebit în prima repriză, dar Dinamo a avut ocazii. Faţă de partida precedentă, Dinamo a jucat cu mai mulţi jucători cu randament bun. Au fost opt jucători care au jucat bine de la Dinamo. Nu întâmplător diferenţa a făcut-o şi fizic. Dinamo nu a mai avut de mult timp 3-0. 

A fost interesantă şi prezenţa defensivei, încă sunt probleme la Grigore, care nu prezintă siguranţă. La mijloc, dacă ar exista un jucător cu o capacitate mai bună de a pasa, jocul ar arăta alftel.

La ora actuală trebuie gândită poziţia lui Nemec sau cum joacă. Iese din axul central, e de finalizare şi trebuie păstrat acolo. În privinţa lui Nemec am nişte rezerve. El a jucat mai puţin în ultima perioadă şi cred că trebuie păstrat în centrul careului sau eventual pe pasele dublate şi lansat. Scos în afara careului, îi e mai greu să marcheze”, a declarat Dinu, la TV Telekom Sport.

Ulterior, Dinu a ținut să îl laude pe Deian Sorescu, autorul golului de 0-2: „Prestaţia lui Sorescu a fost net superioară faţă de ce a făcut cu Botoşani”.

Cosmin e cel care ştie că o echipă puternică se face şi cu jucători crescuţi din propria academie. Dinamo ar mai trebui să aducă doi, trei jucători maximum. Cu o echipă completă, Dinamo nu poate fi cu nimic mai prejos decât primele patru echipe din campionat

La Gaz Metan sunt nişte probleme. Nu ştiu ce vrea să facă Uhrin. A fost un joc frumos şi o victorie meritată pentru Dinamo. Ar fi bine să discutăm ce vedem pe teren - Cornel Dinu

VIDEO. Sărbătoare în vestiarul lui Dinamo, după victoria de la Mediaș, 3-1

Mai multe știri despre Gaz Metan Mediaș - Dinamo:

„Nuevo Dinamo”, la prima victorie! Remarcații din tabăra lui Cosmin Contra și cine a dezamăgit

Cosmin Contra, după primul succes de la revenire: „Intrarea lui a adus plusul de care aveam nevoie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  22 Septembrie 2020, 22:48

Trebuie luat atacant de viteza si fundas central. Eventual si o rezerva pe partea stanga unde il avem doar pe lopez

sakamoto
sakamoto  •  22 Septembrie 2020, 20:16

Cornel Dinu este cel mai bun comentator de fotbal, din lume. Ce mai tura-vura, omul le are. Sau poate nu. Ce conteaza? Jean boxeaza. Acum vreo 50 de ani Pisti Kovacs afirma ca la fotbal se pricepe toata lumea. De ce nu s-ar pricepe si destinsul Procurator?

cainelup
cainelup  •  22 Septembrie 2020, 17:00

De data asta are dreptate, cu 2 mici amendamente : 1.- Sorescu a batut infect penalty-ul, chiar daca a marcat dupa aia, deci e cam jumatate de gol. Antrenati-l la lovituri libere sau puneti pe altul sa bata. 2. - Nemec a fost la fel si prima data cand a venit la Dinamo. S-a pornit foarte greu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează