FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția lui Cornel Dinu după ce Primăria l-a făcut stelist: „Poate a fost ceva pus la cale de Dan Capatos” + ce discuție a avut cu Uhrin

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 20:29

Cornel Dinu a vorbit despre gafa Primăriei Capitalei, care i-a acordat titlul de cetățean de onoare fostului antrenor, însă în referatul de specialitate s-a strecurat și o eroare. Dinu apare pe postul de antrenor la Steaua București, în loc de Dinamo, club pentru care a scris istorie. (Detalii AICI)

„Mulțumesc celor care s-au gândit și la mine. Nu e o greșeală care să aparțină doamnei primar Firea. La câte avea de semnat pe zi... săraca e și ea om. Cred că nu e exclus să fie o glumă firească pentru că cea care și-a cerut prima scuze a fost doamna Capatos (n.r. - soția prezentatorului TV Dan Capatos), o persoană din anturajul doamnei Firea. 

Să nu fie ceva pus la cale de Dan, știut fiind faptul că el e dinamovist”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport. 

„În afară de Nistor ceilalți jucători nu știu nici formula apei”

„Mister” susține că a avut o discuție cu Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, și s-a amuzat pe situația în care e echipa: „L-am văzut pe Uhrin acum câteva zile, am crezut de la început în el. Ridică valoarea echipei. M-am întâlnit cu săracul Uhrin și glumeam cu el. 

I-am spus «ce greșeli ai făcut într-o viață anterioară de acum trebuie să te chinui cu asemenea jucători care sunt la Dinamo?» E foarte greu pentru Dinamo să prindă play-off-ul. La Dinamo, în afară de Nistor, ceilalți nu cred că știu nici formula apei”. 

Dinamo a strâns 21 de puncte după 16 etape și ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1, la cinci lungimi de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

Vezi și:

UPDATE Primăria condusă de Gabriela Firea a reacționat după gafa monumentală la adresa lui Cornel Dinu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vasilicax
vasilicax  •  12 Noiembrie 2019, 11:20

Ai dreptate Mister.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează