FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI, LUNI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Cornel Dinu critică doi oficiali dinamoviști: „S-au făcut experiențe cu acești «yes-men»” + Îl laudă pe Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 10:58

Cornel Dinu critică doi dintre oficialii lui Dinamo, însă recunoaște că are mare încredere în antrenorul Mircea Rednic.

„Nu luni e momentul adevărului pentru Dinamo. De multe ori în fotbal, timpul reparației e ca în boală, ca în societate. Dacă n-apar niște oameni providențiali, timpul reparației e egal cu timpul distrugerii. Aici, la Dinamo, s-au făcut niște experiențe de a administra fotbalul cu Iorga (n.r. Marius Iorga, șeful departamentului scouting la Dinamo), cu Răduță (n.r. Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo), cu oameni ca acești «yes-men». Ce competențe fotbalistice sunt la Dinamo?

Lui Dinamo nu i se poate cere omogenitate și o concepție clară de joc în acest moment. Jucătorii nu se cunosc foarte bine. Singurul lucru care poate salva echipa pentru un moment e eventuala valoare individuală a jucătorilor. Rednic a mai transferat așa și i-a ieșit. Calculele acum sunt pentru următorul sezon, că acum doar o minune o mai poate duce pe Dinamo în play-off”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Dinamo va întâlni luni, de la ora 20:00, pe Poli Iași pe teren propriu. Meciul va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Acuze dure către conducerea lui Dinamo » Un jucător povestește cum a fost umilit în "Ștefan cel Mare": "I-am spus și lui Rednic. Am fost scârbit" » Reacția șefilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
luker
luker  •  03 Februarie 2019, 22:44

Au fost 9p in iarna. Luni pot ramane 7 cu 4 etape inainte de final. Urmeaza apoi Sepsi, meci direct, pot ramane 4p diferenta cu 3 etape inainte de final. Orice e posibil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează